Basketbolcular?m?z amat?r gibi maalesef
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
EuroBasket 2017 - ?ampiyon Slovenya
??k?ş
X
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Porzings mi ne hangi kl?pte oynuyor uzun zamandir b?yle pivot seyretmedim
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Porzings mi ne hangi kl?pte oynuyor uzun zamandir b?yle pivot seyretmedim
Yorum Yap
-
Aslı Berke Tiftik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Porzings mi ne hangi kl?pte oynuyor uzun zamandir b?yle pivot seyretmedim
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Porzings mi ne hangi kl?pte oynuyor uzun zamandir b?yle pivot seyretmedim
Yorum Yap
-
Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSu turnuvada b? gecen yen?ld?g?m?z mac? b?de bu mac? ?zl?yorum.b?z?m m?ll? tak?m?m?z bu mu ? Bu sahadak?ler yetemeks?z?n onde g?den?. Mucadele h?rs var fakat yeteenek s?f?r. Tak?mda 3 lul atab?len serbest at?s atab?len oy?ncu yok ya. Eger b?z?m en yetenekl? topcular?m?z bunlarsa baskette de b?tm?s?z b?z
Yorum Yap
-
Furkan Korkmaz kritik esigi asarsa avrupa basketbolu icin 2 superstarli bir takim oluruz ki bu turnuvalarda ilk 8 icin yeterli olur.
Aslolan Mehmet Okur vari disardan oyunu bilen bir uzun yakalamak ve Kenan'in biraz daha uzerine katmasi. (Devsirme oyuncuya karsiyim)
Semih gibi statik uzunlarla cok zor artik. 5 numaran ya cok iyi cember savunacak Gobert gibi yada dis sutu belli bir yuzde de atacak Gasol gibi. Ikisidr birlesince Porzingis gibi mutasyon oluyor iste.
SM-G930F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Bu tak?m iki sene sonra iyi bir tak?m olacak. Cedi Furkan tecr?be kazand???nda iyi yerlere geliriz. K?r?lma anlar?n? oynamay? bilmiyoruz. Uzun eksikli?imiz ve oyun kurucu eksikli?imiz ?ok ?n planda.
Ben do?u? ve Melih yerinde olsam. Banvit'e Be?ikta?'a Kar??yaka'ya giderim. Bu adamlar oynarsa ?uanki hallerinden iki ?? g?mlek ?ste ??karlar. ?zellikle Melih fb de forma ?ans? bulamaz ama bizim ayar?m?zda bir tak?mda s?r?kleyici par?a olur.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Millet 2000 lerin ba??ndaki o jenerasyonu ar?yorsa (?bo,Harun,Memo,Hedo,Tun?eri,Mirsad,Be?ok, Onan vs) o jenerasyon bi daha gelmez ben diyim. O k?rk y?lda bi kereydi oldu bitti zaten 15 y?lda ekme?ini yedik o jenerasyonun. D?nya ve avrupa ikincilikleri vs. Evet yetenek olarak s?n?rl? bi tak?m?z ama keyif veren bi tak?m?z. Dixon turnuvada olsa, Ersan ve ?mer A??k olsa ?u an ba?ka ?eyler konuluyor olurduk. Bu ?ocuklar da ellerinden gelenin fazlas?n? yap?yor. Taktir etmeliyiz sadece.
Yorum Yap
-
Uzun rotasyonu en cok canimizi sikan konu oldu turnuvada su ana kadar. Halilin dedigi gibi ersan ve saglikli bir omer asik olsa su takim 2 level birden atlar. Oyun kurucuda olsa zaten her takimi yenecek guce erisirdik. Neyse saglik olsun bu oyuncular daha genc onlerinde cok turnuva var. Biraz tecrube kazaninca cok daha guzel basarilar yakalayacaklar.
Yorum Yap
Yorum Yap