Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Letonya'y? hi? izlemedim ama bizi yenemezler. S?rbistan, ?spanya, Fransa d???nda hepsiyle kafa kafaya oynar?z
Letonya'y? hi? izlememi?siniz ve bizi yenemez diyorsunuz. Neye dayanarak hangi verilere hangi k?stasa?
Letonya'y? izlemedim deyip de bizi yenemez demek ?ok sa?ma olmu?
Letonya'n?n basketbolunu ?lkenin futboluyla kar??t?rmas?n izlemeyen arkada?lar. Yenemeyiz bence Letonya'y?. Porzingis tek ba??na tak?m zaten ve turnuvan?n y?ld?z aday?.
Evet sa?ma oldu?unun fark?nday?m ama iddial?y?m. T?rkiye'de oynanan ?ampiyonalarda tak?m ciddi ivme yakal?yor. D?nya ?ampiyonas?nda 20li 30 lu farklar hat?rl?yorum mesela. Bu turnuvada da kapasitemizin ?st?nde oynuyoruz. Letonya gibi bireysel performanslara dayal?, turnuva tecr?besi parlak olmayan tak?mlar? trib?n bask?s?, sertlik vs ile bir ?ekilde y?ld?rabiliriz. H?rvatistan'? da bu s?n?fa al?yorum. O y?zden yar?n kazan?p 3. Oluruz H?rvatlar? da ge?eriz diyorum. Bakal?m hay?rl?s?
Bug?n turnuvada bana en heyecan veren tak?mla -Letonya'yla- oynayaca??z. Bertans karde?leri zor ?uta itip, Portzingis'e kar?? da ?zellikle boyal? b?lgede iyi durmal?y?z. Timma ve Strelnieks de ?ok tehlikeli ve tak?m? ate?leyebilen oyuncular. Timma'n?n ?utu Strelnieks'in oyun zekas? b?y?k tehtid.
Bizimkiler var?n? yo?unu ortaya koysa da kazanamayabilirler ak?ll? olmazlarsa. Foul problemine girmemeli, ak?lc? ve tempolu oynamal?y?z. A??k alan bize yarar.
Basketboldan ?ok anlamam ama birisi diskalifiye olmay? g?ze al?p blums mudur nedir ona sert faul yapsa da ortal?k gerilip konsantrasyonlar?n? bozsak.Bir de burda ?ok?a bahsedilen bir oyuncu vard? 2.20 metrelik o da baya iyi ??l?k at?yor.Bize ?ok ters tak?m hem sertlik var hem yetenek.
Su turnuvada b? gecen yen?ld?g?m?z mac? b?de bu mac? ?zl?yorum.b?z?m m?ll? tak?m?m?z bu mu ? Bu sahadak?ler yetemeks?z?n onde g?den?. Mucadele h?rs var fakat yeteenek s?f?r. Tak?mda 3 lul atab?len serbest at?s atab?len oy?ncu yok ya. Eger b?z?m en yetenekl? topcular?m?z bunlarsa baskette de b?tm?s?z b?z
Yorum Yap