Helal ozyy..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m'?n Ukrayna ve H?rvatistan aday kadrosu belli oldu
??k?ş
X
-
Vasat de?illerdi Nuri ile Ozi bozdu. Alan b?rakmad?lar. Ozan cam??? girdikten sonra iki tane pozisyonlar? var. Bug?n Tolga Ozan ??ksalard? g?r?rd?n h?rvat h?cumunuAslı Cihan Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO?uzhan'?n iyi oyunu, Cenk'in gol? ?ok g?zel oldu. Bu arada H?rvatistan'? hi? be?enmedim. ?zellikle h?cum hatt? ?ok vasat.
Yorum Yap
-
Caner Ozi Cenk i g?rd?m bir depre?tim. Daha olmay? hak edenler var da bakal?m g?recekler mi.Aslı Kenan Isan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim oyuncular var diye mi oldu bilmiyorum ama milli tak?ma olan heycan?m geri d?nd?. Sizde de ?yle mi oldu ?
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
?llaki onunda etkisi vard?r ama Perisic, Brozov?c falan sa?ma sapan pas ve ?ut tercihleri yapt?lar ma??n ba??ndan sonuna kadar. Valla ?o?u ki?i kat?lmayabilir ama Perisic ?ok d?z oyuncu gibi geliyor banaAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVasat de?illerdi Nuri ile Ozi bozdu. Alan b?rakmad?lar. Ozan cam??? girdikten sonra iki tane pozisyonlar? var. Bug?n Tolga Ozan ??ksalard? g?r?rd?n h?rvat h?cumunuAslı Cihan Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO?uzhan'?n iyi oyunu, Cenk'in gol? ?ok g?zel oldu. Bu arada H?rvatistan'? hi? be?enmedim. ?zellikle h?cum hatt? ?ok vasat.
Tek numaras? patlay?c? ?zelli?i.
Yorum Yap
-
Trib?n?n de etkisi var.. her ma? Eses'e verilsin.Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCaner Ozi Cenk i g?rd?m bir depre?tim. Daha olmay? hak edenler var da bakal?m g?recekler mi.Aslı Kenan Isan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim oyuncular var diye mi oldu bilmiyorum ama milli tak?ma olan heycan?m geri d?nd?. Sizde de ?yle mi oldu ?
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap