hele diyorum ses tan?d?k ama derinden geldi?i i?in ??zemedim oktay falan zannetmi?tim, te?ekk?rler
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m'?n Ukrayna ve H?rvatistan aday kadrosu belli oldu
??k?ş
X
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Leyla Erkus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKonopylanka deli oynadi ve biz bu adami karisik kuruyemisle ikna etmeye calismistik hey gidi gunler[emoji5]
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Sercan Mert Pulurlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Leyla Erkus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKonopylanka deli oynadi ve biz bu adami karisik kuruyemisle ikna etmeye calismistik hey gidi gunler[emoji5]
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
bir tak?m?n hucumu yapabilmesi i?in beklerin ne kadar ?nemli oldu?unu g?steren bir ma?ta izliyoruz ?u an. ismail ve ?ener resmen hucumlar?m?z?n i?ine etti. hucumlar?n i?ine etmek ile kalmad? birde savunmay?da ?uvallatt?. bu adamlar 2 lig seviyesinde oyuncular ama bizde ba? tac? yap?l?yor. i?te yabanc? kural? kalks?n diyenlerde bunlar? hesapl?yorlar. milli tak?m umurlar?nda de?il. koskoca ?lkede ismail ve ?enerden daha alt yerli bekler var!!!
Yorum Yap
-
Tahammul edemedim daha fazla kapadim televizyonu. Milli takim koca bir enkaz. Kim gelirse gelsin koklu bir degisiklik yapmadigi surece basarili olma ihtimali yok.
O kadar genc ve potansiyelli adam varken hala senerden topaldan ismailden emre ve nicelerinden medet umuluyor. Yazik gercekten giden yillara.
Yorum Yap
-
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lhan yard?mc? hoca olmaz mi bize?
Yorum Yap
Yorum Yap