Aslı Halis Cengiz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m'?n Ukrayna ve H?rvatistan aday kadrosu belli oldu
??k?ş
X
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSinan engine bak oguzhan ve caner bu tak?mda 11 e giremiyorlarsa futbolu b?raks?nlar diyor herkes s?y?rm??
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan - GG - ?mer Toprak - ?a?lar - Caner - M.Topal - O?uzhan - Cengiz - Yusuf Yaz?c? - Emre Mor - Cenk Tosun
Bu tak?m?n 11'i budur bana g?re.
Yorum Yap
-
Aslı Hicret Guler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan - GG - ?mer Toprak - ?a?lar - Caner - M.Topal - O?uzhan - Cengiz - Yusuf Yaz?c? - Emre Mor - Cenk Tosun
Ama? ?u zaten; sorunlu kim varsa kes at.
Yorum Yap
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hicret Guler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan - GG - ?mer Toprak - ?a?lar - Caner - M.Topal - O?uzhan - Cengiz - Yusuf Yaz?c? - Emre Mor - Cenk Tosun
Yorum Yap
-
Aslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hicret Guler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan - GG - ?mer Toprak - ?a?lar - Caner - M.Topal - O?uzhan - Cengiz - Yusuf Yaz?c? - Emre Mor - Cenk Tosun
Yorum Yap
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Orada oynarsa Topal toparlar. Tek defansif ?n libero oynad??? zaman iyidir Topal ama tabi ba?ka birisi de olabilir.
Yorum Yap
-
Aslı Umut ?elik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu lucesu ne kadar mal bir insanm?? abi ya
Yorum Yap
-
@Koray Metin
O da olabilir ama Tolgay'?n mevzu arapsa??.
Sil ba?tan yapmak gerekiyor i?te. Arda, Sel?uk, Burak ?etesini bir daha milli tak?m? ge?tim T?rk futbolu ile ilgili seminere bile ?a??rmayacaks?n.
Ve bu tak?m?n ba??na ya ?enol G?ne? ya da bir tane Alman hoca getireceksin. Ama ?enol Hoca bizimle kals?n, Alman gelsin.
Yorum Yap
-
bu lucescu ne diyor ya. ?ok b?y?k sa?mal?yor. benim oyuncular?m oynam?yor nedemek. bu ?lkede tak?mlar?nda oynayan t?rk oyuncular var sen gidip oynamayanlar? toplay?p bunlar? s?yl?yorsan b?rak git. hi? bekleme yapma. bu adam buraya mikserlik yapmaya gelmi?. birde demi? ki, elinde 15 tak?mdan ayr? futbolcu toplulu?u bulunuyormu?. ?imdi 2 tak?mda 22 tane t?rk oyuncunun bulunmas? yetiyor yani. bu mikserli?e gelmi?. anla??lan ortal??? kar???t?rp gidecek...
Yorum Yap
Yorum Yap