Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş

Mesajı göster

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş

Bu konu kapatıldı.

X
X
- 

??eride bir ?ekilde kazan?yor adamlar. Deplasmanda Alanya, Akhisar ve Gencler'i yenerler. Son haftaya kal?rsa G?ztepe g?zellik yapar m? bilemem. Ba?ak?ehir ile biz de oynayaca??z onlar da. A??r? zor bir fikst?r? yok. Galatasaray'? deplasmanda yenemezsek zor ?ampiyon oluruz.Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs'nin fikst?r? daha zor.Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeraberlik Galatasaray'a yarad? neresi bizim i?in iyi anlamad?m. ?imdi deplasmanda Gs'yi yenmemiz gerekecek. Galatasaray puan kaybeder diyorsunuz da biz de kaybedebiliriz ve yar?n yenecegimiz de kesin de?il.
Yorum Yap
 - 

Trabzon'a kar?? pek ?anslar? tutmuyor asl?nda.Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTT arenada gs den puan alabilecek 2 takim var bence 1 basak 2 biz. onun disinda tsyi falan 3-0 yenerlerse sasirmamAslı ?brahim Su tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs haftaya Trabzon'la oynayacak. Bakal?m Burak Y?lmaz kankas? Sel?uk ?nan'a nas?l bir k?yak yapacak?
O ma?ta R?za ?al?mbay'a g?veniyorum. Samet' in yapt???n? umar?m R?za da yapacak gese'ye..
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
 - 

??erde Ts, biz ve Ba?ak ile oynayacaklar. Bence en fazla birini kazan?rlar. Dep.da Akhisar, Gen?ler, Alanya m?mk?n de?il kazanamazlar.Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??eride bir ?ekilde kazan?yor adamlar. Deplasmanda Alanya, Akhisar ve Gencler'i yenerler. Son haftaya kal?rsa G?ztepe g?zellik yapar m? bilemem. Ba?ak?ehir ile biz de oynayaca??z onlar da. A??r? zor bir fikst?r? yok. Galatasaray'? deplasmanda yenemezsek zor ?ampiyon oluruz.Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs'nin fikst?r? daha zor.Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeraberlik Galatasaray'a yarad? neresi bizim i?in iyi anlamad?m. ?imdi deplasmanda Gs'yi yenmemiz gerekecek. Galatasaray puan kaybeder diyorsunuz da biz de kaybedebiliriz ve yar?n yenecegimiz de kesin de?il.
Yorum Yap
 - 

bugun fener kazand? d?yel?m. Yar?n b?z?m kazanacag?m?z ne kadar garant?.yar?n alacag?m?z b? yen?lg?de ve beraberl?kte y?ne gs y? deplasman da yenmek zorunda kalacakt?n.hem de busefer ayn? puanda veya 1 puan arkanda fener olacakt?. Berabere b?tmes? b?z?m ?c?n olacak en ?y? sonuctu.Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs'nin fikst?r? daha zor.Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeraberlik Galatasaray'a yarad? neresi bizim i?in iyi anlamad?m. ?imdi deplasmanda Gs'yi yenmemiz gerekecek. Galatasaray puan kaybeder diyorsunuz da biz de kaybedebiliriz ve yar?n yenecegimiz de kesin de?il.
k? ben gs n?n b?z? yeneceg?n? dusunuyorum.oyuzden yar?n kazanmal?y?z.gs mac?na uc puan onde c?kmal?y?z ge den
Yorum Yap
 - 

Bahsetti?in 3 deplasman da bu kadar rahat yenerler yaz?lacak deplasmanlar de?il. ??erde bir ?ekilde kazan?yorlar diyorsun. ??erdeki Malatya hari? rahat rahat yenerler denilecek ma?lar? da yok. Ne kadar kesin konu?uyorsun gsyi yenemezsek ?ampiyon olamay?z diye. Ben ancak yar?n yenilirsek b?yle bi?ey s?yleyebilirim.Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??eride bir ?ekilde kazan?yor adamlar. Deplasmanda Alanya, Akhisar ve Gencler'i yenerler. Son haftaya kal?rsa G?ztepe g?zellik yapar m? bilemem. Ba?ak?ehir ile biz de oynayaca??z onlar da. A??r? zor bir fikst?r? yok. Galatasaray'? deplasmanda yenemezsek zor ?ampiyon oluruz.Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs'nin fikst?r? daha zor.Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeraberlik Galatasaray'a yarad? neresi bizim i?in iyi anlamad?m. ?imdi deplasmanda Gs'yi yenmemiz gerekecek. Galatasaray puan kaybeder diyorsunuz da biz de kaybedebiliriz ve yar?n yenecegimiz de kesin de?il.
Yorum Yap
 - 

D?zg?n y?netim olmayaca??n? d???nerek de yaz?yorum. 3 sene ?st ?ste bizi ?ampiyon yapmak istemeyecekler. O y?zden Galatasaray o yener dedi?im tak?mlar? yenecektir. Ke?ke yenilse heyecanla bekleyece?iz.Aslı Doruk Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?zg?n bir y?netimle gs bizi d?nyan?n hi?bir yerinde yenemez.
Yorum Yap
 - 

Mustafa ?ulcu fb-gs pozisyon de?erlendirmeleri
11.dk Feguli penalti yapt?r?yor
13.dk Ekici sari olmali
16.dk Ekici ikinci sari olmali
24.dk Serdar penalt? yapt?r?yor
?ener sari olmali
Serdar'in Soldado'ya yapt??? penalti
Soldado'nun iki sarisi verilmiyor
Valbuena'nin maicon'a yapt??? k?rm?z?
Fernando'nun guiliano'ya yapt??? k?rm?z?
Medel fb ma??nda daha hafifini yapt? Palab?y?k adisi hemen penalt?yi verdi.
Ulan yatacak yerin yok B?lent. .Eyyamda C?neyt'i de ge?tin. .
Yorum Yap
 - 

Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs trabzonu rahat yener. Ben gen?lerbirligi macinda gsden s?priz puan kayb? bekliyorum
Gencler bu hafta puan kaybetti haftaya da malatya deplasmanda puan kaybederler insallah da gs macina iyice asilirlar.
Yorum Yap

Yorum Yap