Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Rakiplerden gs, Umut Bulut'un gol?yle Kayseri'ye ma?lup olur. Scarione, Andre Castro ve Ghilas fb'nin i?inden ge?er, trabzon berabere kal?r, bir tek Ba?ak?ehir galip gelir.En son düzenleyen Mehmet Erhan; 09-08-2017, 23:49.
Yorum Yap
-
Ba?ak?ehir'in baz? hamleleri iyi: Mesela Elia ve Clichy iyi, Tunay da iyiye yak?n. Chedjou da iyiydi ama sakatland?. Bunun d???nda Mevl?t ve ?nler transferlerini ?ok da ba?ar?l? bulmuyorum. Cengiz'i satarak b?y?k g?? kaybettiler, Visca da giderse daha da b?y?k g?? kaybederler. Ayr?ca Holmen gibi, Yal??n gibi, Bekir ?rteg?n gibi g?rev adamlar?n?n yollanmas? da yanl?? olabilir. Sonu?ta oturmu? bir omurga vard?. Bilhassa stoper mevkisi kaskabak g?r?n?yor. Her an sakatlanmaya m?sait Egemen ile ve dev?irme Attamah ile b?y?k tak?mlara kar?? ba?ar? m?mk?n de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir'in baz? hamleleri iyi: Mesela Elia ve Clichy iyi, Tunay da iyiye yak?n. Chedjou da iyiydi ama sakatland?. Bunun d???nda Mevl?t ve ?nler transferlerini ?ok da ba?ar?l? bulmuyorum. Cengiz'i satarak b?y?k g?? kaybettiler, Visca da giderse daha da b?y?k g?? kaybederler. Ayr?ca Holmen gibi, Yal??n gibi, Bekir ?rteg?n gibi g?rev adamlar?n?n yollanmas? da yanl?? olabilir. Sonu?ta oturmu? bir omurga vard?. Bilhassa stoper mevkisi kaskabak g?r?n?yor. Her an sakatlanmaya m?sait Egemen ile ve dev?irme Attamah ile b?y?k tak?mlara kar?? ba?ar? m?mk?n de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Ata I??kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir'in baz? hamleleri iyi: Mesela Elia ve Clichy iyi, Tunay da iyiye yak?n. Chedjou da iyiydi ama sakatland?. Bunun d???nda Mevl?t ve ?nler transferlerini ?ok da ba?ar?l? bulmuyorum. Cengiz'i satarak b?y?k g?? kaybettiler, Visca da giderse daha da b?y?k g?? kaybederler. Ayr?ca Holmen gibi, Yal??n gibi, Bekir ?rteg?n gibi g?rev adamlar?n?n yollanmas? da yanl?? olabilir. Sonu?ta oturmu? bir omurga vard?. Bilhassa stoper mevkisi kaskabak g?r?n?yor. Her an sakatlanmaya m?sait Egemen ile ve dev?irme Attamah ile b?y?k tak?mlara kar?? ba?ar? m?mk?n de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ata I??kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir'in baz? hamleleri iyi: Mesela Elia ve Clichy iyi, Tunay da iyiye yak?n. Chedjou da iyiydi ama sakatland?. Bunun d???nda Mevl?t ve ?nler transferlerini ?ok da ba?ar?l? bulmuyorum. Cengiz'i satarak b?y?k g?? kaybettiler, Visca da giderse daha da b?y?k g?? kaybederler. Ayr?ca Holmen gibi, Yal??n gibi, Bekir ?rteg?n gibi g?rev adamlar?n?n yollanmas? da yanl?? olabilir. Sonu?ta oturmu? bir omurga vard?. Bilhassa stoper mevkisi kaskabak g?r?n?yor. Her an sakatlanmaya m?sait Egemen ile ve dev?irme Attamah ile b?y?k tak?mlara kar?? ba?ar? m?mk?n de?il.
Yorum Yap
Yorum Yap