Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ilk bunlar ctesi, biz pazarAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAnti futbol Yunanistan Milli Tak?m?n?n Avrupa ?ampiyonu oldu?unu g?rd? bu g?zler. O y?zden ne olur ne olmaz, haftaya it dala?? berabere bitsin!
Bir de ilk olarak bunlar m? oynayacak, biz mi?
Yorum Yap
-
Kesinlikle beraberlik bizim icin daha iyi. Gs baska maclardada puan kaybedecektir. Fenerden bu futbolla bisey olmaz diyorum ama fiksturleri kolay ve dedigin gibi anti futbol yunanistani gordu bu gozler.Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAnti futbol Yunanistan Milli Tak?m?n?n Avrupa ?ampiyonu oldu?unu g?rd? bu g?zler. O y?zden ne olur ne olmaz, haftaya it dala?? berabere bitsin!
Yorum Yap
-
Gsyi yenerlerse kayseri ve sivas d???ndaki ma?lar? ?ok kolay. Ama ben yinede ihtimal veremiyorum ?ampiyon olacaklar?na. Futbola ihanet olur bu olmaz yani olmamal?Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAnti futbol Yunanistan Milli Tak?m?n?n Avrupa ?ampiyonu oldu?unu g?rd? bu g?zler. O y?zden ne olur ne olmaz, haftaya it dala?? berabere bitsin!
Yorum Yap
-
Adamlardan 3 puan ?ndeyiz ayr?ca 2'li averajda da ?ndeyiz.Korkulacak tak?m de?iller,bu futbolla bu hafta kazand?lar ama sonras?n? getirme ihtimalleri yok.Akhisar gibi az biraz h?cumda etkili tak?m zaten puan ve puanlar al?yor bunlardan.Ama ?ampiyon olursak fenerin 2. olmas?n? isterim.Cl'ye yine gidemezler bunlarAslı Umut Kubilay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle beraberlik bizim icin daha iyi. Gs baska maclardada puan kaybedecektir. Fenerden bu futbolla bisey olmaz diyorum ama fiksturleri kolay ve dedigin gibi anti futbol yunanistani gordu bu gozler.Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAnti futbol Yunanistan Milli Tak?m?n?n Avrupa ?ampiyonu oldu?unu g?rd? bu g?zler. O y?zden ne olur ne olmaz, haftaya it dala?? berabere bitsin!
Yorum Yap
Yorum Yap