Demba ba sene sonu loading...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ba?n?n onca aradan sonra bu kadar formda d?nece?ini, leblebi gibi gol atan Love??n da bu kadar t?rt ??kaca??n? kimse tahmin etmiyordu burada. Y?netimlik bir?ey yok.!Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBende dahil taraftar?n ?o?unlu?u Demba ba y? istemediki. Y?netim tepkiden ?ekindi biraz.Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBize bu sezon bedava demba ba yerine 4 milyon lovu izleten hangi y?netici acaba ?
Yorum Yap
-
Malatya yensin fb affettirme ma??na ??k?p gs yi yensin. En temizi buAslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen fb kazans?n istiyorum nedense
Haftaya gs mac?na iddaal? c?ks?nlar ki kazans?nlar
Topcular trib?n aykutu dinlemesin ileri itsin gs ye caks?nlar sonraki hafta yine kaybederler nas?lsa
Gs yi yensinlerde ne olursa olsun 😊
Yorum Yap
-
Gs nin yenilmesi ve bizim sampiyon olmam?z icin ne gerekiyorsa oyle olsun diyelim temiz olsun 😊Aslı Hasim Cinki tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMalatya yensin fb affettirme ma??na ??k?p gs yi yensin. En temizi buAslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen fb kazans?n istiyorum nedense
Topcular trib?n aykutu dinlemesin ileri itsin gs ye caks?nlar sonraki hafta yine kaybederler nas?lsa
Gs yi yensinlerde ne olursa olsun 😊.gif)
Yorum Yap
-
Fb isterse 10. uncu olsun, kendi evinde oynayaca?? bir derbi i?in yar??ta vs olmalar? ?nemli de?il. Bu t?r ma?lar her zaman 3 puandan fazlas?. Hatta fb?nin bug?n puan katbetmesi ?ok daha g?zel olur, hem yar??tan iyice koparlar hemde gs ma??n? al?rlar ne g?zel mis gibi i?teAslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen fb kazans?n istiyorum nedense
Gs yi yensinlerde ne olursa olsun 😊
Yorum Yap
Yorum Yap