Ofsayt ?z?rl? Burak
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Yusuf ve Abd?lkadiri ver ?enol hocan?n eline 1-2 senede 25m Euro ?zerine satar?z. d??ecekleri en caps?z hocan?n eline d??t? ?ocuklar.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbdulkadir'i baya izledim. Ben pek fazla bir gelecek g?remedim. Bu arada ma? ?ok s?k?c?
Yorum Yap
-
Yusuf tamam ama Abdulakdir'in o fizikle pek ?ans? yok benceAslı Ahmet Emre Balci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYusuf ve Abd?lkadiri ver ?enol hocan?n eline 1-2 senede 25m Euro ?zerine satar?z. d??ecekleri en caps?z hocan?n eline d??t? ?ocuklar.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbdulkadir'i baya izledim. Ben pek fazla bir gelecek g?remedim. Bu arada ma? ?ok s?k?c?
Yorum Yap
-
Ayn? d???ncedeyim.Aslı Mert Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKucka abdulkadiri ??kart?p sosa, onazi yi al?rsa ibre Trabzona d?ner bnce
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Abdulkadir bug?n bir avrupa tak?m?na gidip d?zenli oynas?n, 2-3 sene sonra TR tarihinin en pahal? oyuncusu olur.
Potansiyeli ?ok y?ksek. T?re-O?uzhan-Cenk 3?n? toplasan hikaye kal?r onun yan?nda potansiyelleri.
Tabi bu potansiyeli ortaya ??kartmak mesele. Bu ligde olmaz o i?.
Muhte?em bir oyuncu. Umar?m baht? a??k olur bu ?ocu?un
Yorum Yap
-
evet et?m kar?nca. nerde sen?n b?z?m ma?kardak? tekmeye kafa uzatan oyuncular. bugun agz?ndan salya da akm?yo ne h?tmetse. neyse b?z?m maca daha b? kac hafta var. o zamana kadar ogret?rs?n tak?ma tekmeye kafa uzatmay?. o haftaya kadar sende kend?ne gel?rs?n. saha ?c?ne sald?rmaya baslars?n b?z?m macta. allah sen? b?ld?g? g?b? yaps?n art?k gorunce b?le m?dem? buland?rmaya yet?yosun.
Yorum Yap
Yorum Yap