Ain size Halis. Kirmess degilse ndir o pozisyon ?

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş

Bu konu kapatıldı.

X
X
- 

Alsinlar onemli degil. Illaki takilacaklar.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAma 3 puan aliyor ne yazikkiAslı Hasan Ozan Arslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntalya tek kale top oynuyor.
Tam bekledigim gibi.
GS ilk zorlu macta sikinti yasiyor.
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Her zorlu maclari boyle olacak ki Antalya`yi zor sayiyorum hani.
Yorum Yap
 - 

?lk yar? serdar aziz ndiaye. ?kinci yar? mariano. Hepsi bile?e direk hareketler. K?rm?z?l?k pozisyona sar? verdi yav?ak. Kas?tl? hareket arkadan. Nerede futbolcu sa?l???. Benzerini mbappe ye yapt?lar. Ayn? dakika ??kard? k?rm?z?y?. Kimse itiraz etmedi.Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAin size Halis. Kirmess degilse ndir o pozisyon ?
Yorum Yap
 - 

bence kaleci/sol stoper/on libero/10 numara (bence belhanda taliscadan daha onde oyuncu)/santrafor mevkiilerinde bizden ondeler ama isin sihiri surda ilk 11 leri icin konusuyorum, hic bos topculari yok, bizim mesela karabuk kadrosunda necip ve tosic vardi, bu beni mahvediyo iste...Aslı Umut ?elik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGsnin kadro mu bizden iyi abi ? Saysana bir ?st?n olduklar? iyi olduklar? mevkileri ?ok merak ettim.Aslı Hasan K?ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKadrolar? bizden daha iyi ama td leri t?rt. ?enol hoca fark?yla ?ampiyon olaca??m?z? d???n?yorum.
Yorum Yap
 - 

Bizden iyi mi? g.Saray m?? Yapmay?n yaa. Nerde bizden iyi.Aslı Hasan K?ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKadrolar? bizden daha iyi ama td leri t?rt. ?enol hoca fark?yla ?ampiyon olaca??m?z? d???n?yorum.
Yorum Yap
 - 

Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMesela hangi oyuncular? bizden daha iyiAslı Hasan K?ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKadrolar? bizden daha iyi ama td leri t?rt. ?enol hoca fark?yla ?ampiyon olaca??m?z? d???n?yorum.Sayd?m yukar?da okursun merak?n giderilir biraz.Aslı Umut ?elik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGsnin kadro mu bizden iyi abi ? Saysana bir ?st?n olduklar? iyi olduklar? mevkileri ?ok merak ettim.Aslı Hasan K?ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKadrolar? bizden daha iyi ama td leri t?rt. ?enol hoca fark?yla ?ampiyon olaca??m?z? d???n?yorum.
Yorum Yap

Yorum Yap