Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeraberlik Galatasaray'a yarad? neresi bizim i?in iyi anlamad?m. ?imdi deplasmanda Gs'yi yenmemiz gerekecek. Galatasaray puan kaybeder diyorsunuz da biz de kaybedebiliriz ve yar?n yenecegimiz de kesin de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?brahim Su tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs haftaya Trabzon'la oynayacak. Bakal?m Burak Y?lmaz kankas? Sel?uk ?nan'a nas?l bir k?yak yapacak?
O ma?ta R?za ?al?mbay'a g?veniyorum. Samet' in yapt???n? umar?m R?za da yapacak gese'ye..
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeraberlik Galatasaray'a yarad? neresi bizim i?in iyi anlamad?m. ?imdi deplasmanda Gs'yi yenmemiz gerekecek. Galatasaray puan kaybeder diyorsunuz da biz de kaybedebiliriz ve yar?n yenecegimiz de kesin de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeraberlik Galatasaray'a yarad? neresi bizim i?in iyi anlamad?m. ?imdi deplasmanda Gs'yi yenmemiz gerekecek. Galatasaray puan kaybeder diyorsunuz da biz de kaybedebiliriz ve yar?n yenecegimiz de kesin de?il.
k? ben gs n?n b?z? yeneceg?n? dusunuyorum.oyuzden yar?n kazanmal?y?z.gs mac?na uc puan onde c?kmal?y?z ge den
Yorum Yap
-
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeraberlik Galatasaray'a yarad? neresi bizim i?in iyi anlamad?m. ?imdi deplasmanda Gs'yi yenmemiz gerekecek. Galatasaray puan kaybeder diyorsunuz da biz de kaybedebiliriz ve yar?n yenecegimiz de kesin de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Doruk Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?zg?n bir y?netimle gs bizi d?nyan?n hi?bir yerinde yenemez.
Yorum Yap
-
Mustafa ?ulcu fb-gs pozisyon de?erlendirmeleri
11.dk Feguli penalti yapt?r?yor
13.dk Ekici sari olmali
16.dk Ekici ikinci sari olmali
24.dk Serdar penalt? yapt?r?yor
?ener sari olmali
Serdar'in Soldado'ya yapt??? penalti
Soldado'nun iki sarisi verilmiyor
Valbuena'nin maicon'a yapt??? k?rm?z?
Fernando'nun guiliano'ya yapt??? k?rm?z?
Medel fb ma??nda daha hafifini yapt? Palab?y?k adisi hemen penalt?yi verdi.
Ulan yatacak yerin yok B?lent. .Eyyamda C?neyt'i de ge?tin. .
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs trabzonu rahat yener. Ben gen?lerbirligi macinda gsden s?priz puan kayb? bekliyorum
Gencler bu hafta puan kaybetti haftaya da malatya deplasmanda puan kaybederler insallah da gs macina iyice asilirlar.
Yorum Yap
Yorum Yap