Azizin akl? varsa hakemi ba?lar en kolay? o ver f?rata 1m g?zg?ze kazand?r?r ??zer i?i
Lakin fener loser oldu?u i?in paras? yanar ve ba?ak ?ampiyon olur
[emoji23]
<GameOver>
Duyuru
??k?ş
Henüz duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
valla osmanlinin kume dusmesine sevinenleri ben de anlamiyorum, bugune kadar bu takimdan bizim aleyhimize ne oldu, yoneticileri bizim aleyhimize mi konustu, futbolculari sahada itlik mi yapti, teknikdirektorleri tesvik mi aldi. abi seker gibi takim hic bir sikintimiz yok, dusunce neden seviniyorsunuz. vallahi bize bursa antalya gibi bizimle kavga arayan takimlar mustehak.
Bir yorum yaz:
-
Koca sezon sallad???m?z fener son haftaya ligin en cok gol atan takimi ve en az ma?lubiyet alan takimi olarak giriyor. Ah be ?enol hocam. Insallah seneye ne oynad???m?z? biliriz.
Bir yorum yaz:
-
Osmanl?spor'un k?me d??mesi bi tek benim mi i?imi burktu?son 2 ?ampiyonlu?umuzda osmanl?spor ma??yla ?ampiyonlu?umuzu kutlad?k. bilic zaman?nda olimpiyata mahkum iken bize statlar?n? a?m??lard?.Ankarag?c? tekrar s?per lige d?nd???ne g?re Osmanl?spor'u yava?tan yava?tan piyasadan ?ekerler.2-3 sene sonra BAL ligine bile d??er.Seni hep iyi hat?rlayaca??m Osmanl?spor , kendine iyi bak.gif)
.gif)
.gif)
Bir yorum yaz:
-
Haftaya g?zel katliamlar bekliyorum... Kglar akar iyi para kazan?r?z
Bir yorum yaz:
-
Bana bir ?lkede nere olursa olsun bir tak?m 6 0 ma?lup iken bir hakemin 6 dakika daha uzatma oynat?ld?ģ? bir ma? s?yleyin allah i?in bu kadar g?ze sokularak fb yi ?ampiyon yapmak i?in u?ra??lmaz ki bu seneyi kupas?z kapatmas?nlar diye bas?n?ndan mhk s?na tff s?nde tv yay?nlar?na kadar her?ey yap?ld?.ne i?re?? futbol ?lkesiyiz...haftaya g?receksiniz hep beraber hakem katliamlar?na sahid olaca??z...
Bir yorum yaz:
-
O zaman ?yle olacak, FB'nin Denizli hezimetinden daha beter olacak.Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen basak 1 fb 2 gs 3 oluyorAslı Tayfun Polat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs yenilse , FB ve Ba?ak?ehir yense Ba?ak?ehir ?ampiyon oluyor de?il mi arkada?lar.
Bir yorum yaz:
-
yok ne alaka Allah korusun ama besiktas?in 4m euro alan forveti bu adamdan kotu ona eminim baska birsey bilmem.Aslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBatuhan? m? alal?m yani?Aslı Mustafa Emir Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhttps://twitter.com/sakaryaspor/stat...647369728?s=21
vallahi bizim forvetler ne bu kosuyu atabilir orta sahadan kaleye kadar ne bu vurusu yapabilir. Sakarya?yi ust lige cikariyor Batuhan, yatirima devam ederlerse birkac sene icinde superlige doner sakarya benden demesi
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Gol sonras? hareketleri bi ?ok ?eyi anlat?yor asl?nda ?u an neden o kadar d???k bi seviyede oynad???yla alakal?.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
hemen yakala zaten..bir edit yapt?rmad?nAslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe ikilisi abi basak kazanip gs kaybettigi an basak sampiyonAslı Kemal I??k tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterikili averajda fb ?nde yaln?z..ba?ak?ehir 3-2 kazand?yd? fb 2-0..ger?i genel averajda da fb ?nde..en iyisi ?s kazans?n di?er ikisi puan kaybetsin biz ikinci olal?m..
Bir yorum yaz:
-
Ne ikilisi abi basak kazanip gs kaybettigi an basak sampiyonAslı Kemal I??k tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterikili averajda fb ?nde yaln?z..ba?ak?ehir 3-2 kazand?yd? fb 2-0..ger?i genel averajda da fb ?nde..en iyisi ?s kazans?n di?er ikisi puan kaybetsin biz ikinci olal?m..
Bir yorum yaz:
-
??l? averajda Ba?ak ?st?n GS kaybeder FB ve Ba?ak kazan?rsa Ba?ak ?ampiyon oluyor GS 3.
G?ztepe eksikleri olmasa yenebilirdi ama ?imdi kolay de?il
Bu arada G?ztepede GS taraftar? bir?ekikde G?ztepe taraf?ndan bilet alamas?n diye sadece bu sezon en az 3 kere ma?a gelmi? taraftara bilet sat?laca??n? a??klam?? GS taraftar? isyandayd?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: