Duyuru

??k?ş
Henüz duyuru yok

S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Turgay Akdağ
    yanıtladı
    Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ge?en sene Ramazan ay?na denk geliyor diye ligin son ma?lar?n? 17:00'de oynatt?lar.Bu sene niye 19:00 yapt?lar ki ? Yine Ramazan'a denk geliyor.
    ?ftar yapamayal?m trib?nde a? kalal?m diye ... 17 olsa ?l?rd? ?erefsizler!

Birde as?l sebep son haftaya kalmadan bizim paketlemi? olmam?zd?. Bu sene ?yle olmad?.

Bir yorum yaz:

• Turgay Akdağ
    yanıtladı
    Y?klen g?ztepe!

Bir yorum yaz:

• Atilla Acar
    yanıtladı
    i?in i?inde iki tane ?ikenin a?a babas? camia oldu?u s?rece ba?ak?ehirin hi? ?ans? yok maalesef.

iki haftad?r hem d??me hatt?nda hemde yukar?daki herkes kafa kafaya gidiyor. ama ma?lar nedense ayn? saatte oynanmad?.
    i? i?ten ge?ti bu hafta ayn? saatlere koymu?lar . k???k hesaplar pe?inde ko?uyorlar. her ihtimali de?erlendiriyorlar.

Bir yorum yaz:

• Ramazan Tülen
    yanıtladı
    Ge?en sene Ramazan ay?na denk geliyor diye ligin son ma?lar?n? 17:00'de oynatt?lar.Bu sene niye 19:00 yapt?lar ki ? Yine Ramazan'a denk geliyor.

Bir yorum yaz:

• Ali Koca
    yanıtladı
    Aslı Tayfun Polat tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Tayfun Polat tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Gs yenilse , FB ve Ba?ak?ehir yense Ba?ak?ehir ?ampiyon oluyor de?il mi arkada?lar.
    Aynen basak 1 fb 2 gs 3 oluyor
    O zaman ?yle olacak, FB'nin Denizli hezimetinden daha beter olacak.
    o zaman sar? karde?lere ege b?lgesi haram olur birinin oldu ?yle bir ?ey ?imdi di?eri de ayn? ihtimalle yine ege b?lgesinde, yoksa??

Bir yorum yaz:

• Metin Vardarbas
    yanıtladı
    Y?netim Kurulumuzun ald??? karar gere?i, Spor Toto S?per Lig'in 34. haftas?nda oynayaca??m?z Galatasaray m?sabakas?nda, 2017-2018 sezonunda en az 3 i? saha ma??na giri? yapan taraftarlar?m?za bilet sat?n alma ?nceli?i verilecektir.

G?ztepe i?i s?k? tutuyor s?zma olmas?n diye, demek ki as?lacaklar ma?a, bu detaylara girdiklerine g?re.

Bir yorum yaz:

• Ali Koca
    yanıtladı
    Aslı Eren Gokhan Ak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ali Koca tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ?uan bizim i?imiz ?ok zor, en iyi senaryo g?ztepe'nin gs'yi yenmesi, fener ve ba?ak'?n da son ma?lar? almas?. bu durumda 3'l? averajda ba?ak ?ampiyon oluyor. haydi hay?rl?s? ..
    ?yi de bu durumda biz yine 4. oluyoruz... neresi iyi anlamad?m ben?
    fener ve ba?a??n son haftada puan kaybetmeyece?ini d???nd???m i?in bizim i?imiz zor dedim yoksa tabi ki son hafta ikisi de tak?ls?n biz 2. olal?m isterim oras? ayr?. ancak ikisininde puan kaybetmeyece?i bir senaryo olursa bari gs yenilsin ?ampiyon ba?ak olsun isterim..

Bir yorum yaz:

• Ali Bodak
    yanıtladı
    Sivas ma?? ile treni ka??rd? Ba?ak?ehir,biz ve fb travmat?k ?ekilde ?ampiyonluk ka??rd?k ama bu yosmlar?n son d?zl?kte ?ampiyonluk kaybetti?ini g?rmedim,umar?m bu ilki olur

Bir yorum yaz:

• Metin Vardarbas
    yanıtladı
    En iyi ve en k?t? senaryoyu yazal?m, bakal?m hangisi olacak?

1. Gs kaybeder, Ba?ak kazan?r, fener puan kaybeder, biz kazan?r?z. Ba?ak ?ampiyon olur, ?st?ne bir de Gs'ye UEFA'dan men gelirse ?ampiyonlar Ligi'ndeyiz.

2. Gs kaybetmez, Ba?ak kazan?r, fener kazan?r, biz kazan?r?z. Gs'ye UEFA'dan men cezas? gelmez, 71 puanla d?rd?nc? oluruz.

Birinci ihtimal ger?ekle?irse, ahanda yaz?yorum 10 fakir doyuraca??m in?Allah.

Bir yorum yaz:

• G?ktu? Durmaz
    yanıtladı
    Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    yaln?z 71 puanla ligi 4. bitiren tak?m olarak tarihe ge?eriz. bunu sadece biz ba?arabilirdik yine ?yle oldu.
    son y?llarda sadece 2007-2008'de sivas 73 puanla 4. olmu?tu, ba?ka da yok

LG-H815 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Uğur Ilgın
    yanıtladı
    yaln?z 71 puanla ligi 4. bitiren tak?m olarak tarihe ge?eriz. bunu sadece biz ba?arabilirdik yine ?yle oldu.

Bir yorum yaz:

• Ülker Uysal
    yanıtladı
    Ben berabere b?ter d?ye dusunuyorum goztepe mac?n?n.ulan basak s?vasa bok varda puan kapt?rd?n

Bir yorum yaz:

• Serdar.Korkmaz
    yanıtladı
    Ekmek ??kar

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kele?
    yanıtladı
    her sene 6 puan garantiydi, taraftari duzdun bir Osmanli umarim tekrar donerler. Konya dussun her sene gs ye 6 puanlari var.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kele?
    yanıtladı
    73-71-70-70 in?allah

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X