gol ama ofsayt
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Demba ba?y? g?rd?k?e G?khan T?re nerde diyorum. Adam?n aya?? k?r?ld?, kendine bakt? etti geri d?nd?, G?khan T?re?ye ne oldu?unu kimse bilmiyor..Aslı Ozcan Fevzioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDemba Ba 4 - 2 Love
LG-H870 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Hakkaten noldu gokhana. Saglam bir gokhan tore kafasinida futbola verirse takima her turlu fayda saglarAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDemba ba?y? g?rd?k?e G?khan T?re nerde diyorum. Adam?n aya?? k?r?ld?, kendine bakt? etti geri d?nd?, G?khan T?re?ye ne oldu?unu kimse bilmiyor..Aslı Ozcan Fevzioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDemba Ba 4 - 2 Love
Yorum Yap
-
G?khan T?re'nin bence daha ?ok kafas?na bakmas? gerek terapi ya?am ko?u falan.Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDemba ba?y? g?rd?k?e G?khan T?re nerde diyorum. Adam?n aya?? k?r?ld?, kendine bakt? etti geri d?nd?, G?khan T?re?ye ne oldu?unu kimse bilmiyor..Aslı Ozcan Fevzioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDemba Ba 4 - 2 Love
Yorum Yap
-
forzadaki bir arkadasin ofsayt kuralini bilmemesi beni hayal kirikligina ugratti [emoji853]Aslı O?uzhan Yenisancak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKaleci Volkan?dan gelen topa ofsayt dedi gol? vermedi gerizekal? hakemler
MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
?imdi tekrar?n? verdi top direkten d?nd?kten sonra refleks olarak Volkan eliyle vuruyor topa. ?arpma olmad??? i?in bence de ofsayt yok.Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterforzadaki bir arkadasin ofsayt kuralini bilmemesi beni hayal kirikligina ugratti [emoji853]Aslı O?uzhan Yenisancak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKaleci Volkan?dan gelen topa ofsayt dedi gol? vermedi gerizekal? hakemler
Yorum Yap
-
Volkan eliyle vuruyor adam?n ?n?ne ben mi yanl?? g?rd?mAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterforzadaki bir arkadasin ofsayt kuralini bilmemesi beni hayal kirikligina ugratti [emoji853]Aslı O?uzhan Yenisancak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKaleci Volkan?dan gelen topa ofsayt dedi gol? vermedi gerizekal? hakemler
Yorum Yap
Yorum Yap