biz dahil herkes kazan?r
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bence iyi oldu sahtekar?n olmamas?. Anca bize kar?? aslan kesiliyor bu arkada?. Eski tak?m?na kedi gibi oynayacakt? olsayd?Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAli Turan'?n olmamas? ?ok k?t? oldu
Yorum Yap
-
?ok dikkatli olmal?y?z. Bu i?in ?akas?, 3-5 atar?z? falan yok.
Bu saatten sonra do?ru oyun, biraz da iyi oyun olsun bana yeter. 1-0 olsun yine yeter. 3 puan en ?nemlisi yani.
ilk dakikalarda sald?r?p y?pratmal?y?z. Kendi saham?zda ma?? 90 dakikaya yaymamal?y?z. ilk 30 dakikada i?i k?smen bitirmemiz laz?m.
Yorum Yap
-
O gsde oynad? m? ya bilmiyordum. Bize kar?? acayip m?cadele ediyor ma?larda. Gs Konya'ya handikap yapar. Fb ve Ba?ak?ehir puan kaybedebilirAslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence iyi oldu sahtekar?n olmamas?. Anca bize kar?? aslan kesiliyor bu arkada?. Eski tak?m?na kedi gibi oynayacakt? olsayd?Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAli Turan'?n olmamas? ?ok k?t? oldu
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO gsde oynad? m? ya bilmiyordum. Bize kar?? acayip m?cadele ediyor ma?larda. Gs Konya'ya handikap yapar. Fb ve Ba?ak?ehir puan kaybedebilirAslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence iyi oldu sahtekar?n olmamas?. Anca bize kar?? aslan kesiliyor bu arkada?. Eski tak?m?na kedi gibi oynayacakt? olsayd?Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAli Turan'?n olmamas? ?ok k?t? oldu
Bu pozisyondan sonra kovuldu diye hat?rl?yorum
Yorum Yap
-
Clichy de s?n?rda demi?lerdi. De?il mi ?Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasaksehirde emre ve caicara kart sinirindaymis, yarin sari gorurlerse guzel olur
Yorum Yap
-
Clichy ligin 4. haftas?ndan beri s?n?rdaAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterClichy de s?n?rda demi?lerdi. De?il mi ?Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasaksehirde emre ve caicara kart sinirindaymis, yarin sari gorurlerse guzel olur
Yorum Yap
Yorum Yap