Ofsayt ?z?rl? Burak
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbdulkadir'i baya izledim. Ben pek fazla bir gelecek g?remedim. Bu arada ma? ?ok s?k?c?
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Emre Balci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbdulkadir'i baya izledim. Ben pek fazla bir gelecek g?remedim. Bu arada ma? ?ok s?k?c?
Yorum Yap
-
Aslı Mert Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKucka abdulkadiri ??kart?p sosa, onazi yi al?rsa ibre Trabzona d?ner bnce
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Abdulkadir bug?n bir avrupa tak?m?na gidip d?zenli oynas?n, 2-3 sene sonra TR tarihinin en pahal? oyuncusu olur.
Potansiyeli ?ok y?ksek. T?re-O?uzhan-Cenk 3?n? toplasan hikaye kal?r onun yan?nda potansiyelleri.
Tabi bu potansiyeli ortaya ??kartmak mesele. Bu ligde olmaz o i?.
Muhte?em bir oyuncu. Umar?m baht? a??k olur bu ?ocu?un
Yorum Yap
-
evet et?m kar?nca. nerde sen?n b?z?m ma?kardak? tekmeye kafa uzatan oyuncular. bugun agz?ndan salya da akm?yo ne h?tmetse. neyse b?z?m maca daha b? kac hafta var. o zamana kadar ogret?rs?n tak?ma tekmeye kafa uzatmay?. o haftaya kadar sende kend?ne gel?rs?n. saha ?c?ne sald?rmaya baslars?n b?z?m macta. allah sen? b?ld?g? g?b? yaps?n art?k gorunce b?le m?dem? buland?rmaya yet?yosun.
Yorum Yap
Yorum Yap