arda g?zel gol atm?? yaln?z
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aylardir mac yapmayan adam ilk macin TSL'de gol atiyor, burdan ligin durumu belli oluyor zaten.
Basaksehir'in deplasman performansi cok iyi bu sene, bence 51 puandan 42-45 arasi alip sampiyon olacaklar.. Kimse de sasirmaz buna, gecen sene son virajda takilsak adamlar sampiyon olacaklardi.. Bu seneki kadrolari gecen seneden cok daha iyi..
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Emir Can tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol hocanin istedigi adami almayan yonetim dusunsun iyi oyuncu oldugunu herkes biliyor zaten surpriz mi sanki?
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Y?lmaz ?pek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Emir Can tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol hocanin istedigi adami almayan yonetim dusunsun iyi oyuncu oldugunu herkes biliyor zaten surpriz mi sanki?
Yorum Yap
-
Aslı Y?lmaz ?pek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Emir Can tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol hocanin istedigi adami almayan yonetim dusunsun iyi oyuncu oldugunu herkes biliyor zaten surpriz mi sanki?
Yorum Yap
-
Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Y?lmaz ?pek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Emir Can tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol hocanin istedigi adami almayan yonetim dusunsun iyi oyuncu oldugunu herkes biliyor zaten surpriz mi sanki?
Yorum Yap
-
Arday? taraftar bask?s?ndan ?ekindi?imiz i?in almad???m?z? d???nm?yorum do?ru d?zg?n bask? bile yoktu ?o?u taraftar istiyordu Arda bize gelmeye korktu bence,bize veya fenere gitse Galatasaray camias? taraf?ndan tamamen d??lanacakt? bir daha ne oyuncu ne de ba?ka bir g?revle Gs'ye geri d?nemezdi bunu g?ze alamad?
Yorum Yap
-
Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Y?lmaz ?pek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Emir Can tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol hocanin istedigi adami almayan yonetim dusunsun iyi oyuncu oldugunu herkes biliyor zaten surpriz mi sanki?
Ayr?ca mehmet a?ar'?n devreye girdi?i felan yok mehmet a?ar sadece fatih terimle aray? d?zelt demi?
Yorum Yap
Yorum Yap