Akhisar ma??nda oldu?u gibi 2.yar?n?n ilk 10 dakikas? ?ok ?nemli o 10 dakikay? gol yemeden tamamlarsa ma?? kazan?r Malatya
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Galatasaray bu ma?ta 2-3 farkla yenilirse k?t? olur.
Tudor'u g?ndermesinler. Berabere falan bitsin s?r?ncemede gitsinler bi 6-7 hafta daha. Zaten kopup gidecekleri kesin yeter ki Tudor'u yedirmeyelim
Gs ma??nda beraberlik bekliyorum veya en fazla 1 farkla yenilsinler. Aksi bizim i?imize gelmez bu ?aps?z? g?ndermeye kalkarlar
Yorum Yap
-
Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdriao'nun yapmadigini Sisokko yapti.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Hep dedim yine yazay?m. Rakip Ba?ak?ehir. Adamlar dakika 80 de hi? heyecana girmeden rahat?a kaleden pas yaparak oyun kuruyorlar. 85 90 daki goller tesad?f de?il. Avc? karakter olarak be? para etmez biride olsa taktik olarak iyi bir hoca. Bizim say?n hocam?z da 10 ki?i kayseri ye oyuncu de?i?tirmesin. Lens falan ??r?s?n. E?er hoca ayn? ?ekil devam eder ise i?imiz zor. Yoksa hi?biri rakip olamaz bize. Maicon Denayer Ahmet. Savunmaya bak.
Yorum Yap
-
Aslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray bu ma?ta 2-3 farkla yenilirse k?t? olur.
Tudor'u g?ndermesinler. Berabere falan bitsin s?r?ncemede gitsinler bi 6-7 hafta daha. Zaten kopup gidecekleri kesin yeter ki Tudor'u yedirmeyelim
Gs ma??nda beraberlik bekliyorum veya en fazla 1 farkla yenilsinler. Aksi bizim i?imize gelmez bu ?aps?z? g?ndermeye kalkarlar
Yorum Yap
-
Aslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray bu ma?ta 2-3 farkla yenilirse k?t? olur.
Yorum Yap
-
Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs'nin k?rm?z? kart ve penalt? jokeri var daha. Malatya'n?n da Adem B?y?k jokeri var. Bakal?m ne olacak. Olcay ile birlikte en yeteneksiz kanat oyuncusu Turgut'u ??kar?p Adem'i oyuna al?rsa Erol hoca bizim yapamad???m?z? yapabilirler gs'ye
SM-A300H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdriao'nun yapmadigini Sisokko yapti.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap