Ba?ak?ehir Emre'ye ?ok ba?l?. .Ge?en hafta nas?l gs ye 5 attilar aklim alm?yor 

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş

Bu konu kapatıldı.

X
X
- 

Kayseri deplasmanlar? her zaman zor oldu bizim i?in. Kazansak bile ?ok zorlanarak kazand?kAslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPuan kay?p hakk?m?z? Malatya'da de?il Kayseri'de kullanacaktik..
Kayseri ve Sivas deplasmanlarini kazanirsak Akhisar ve Malatya ma?lar?n?n kay?plar?n? bir nebzede olsa telafi etmi? oluruz
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
 - 

Sence el var m?yd? ben tam ??zemedimAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdebayor tartismali bir gol atti 1 1 durum
Yorum Yap
 - 

Ben de tam goremedim ama var sanirim kolla duzeltmisAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSence el var m?yd? ben tam ??zemedimAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdebayor tartismali bir gol atti 1 1 durum
Yorum Yap
 - 

temiz gol benceAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSence el var m?yd? ben tam ??zemedimAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdebayor tartismali bir gol atti 1 1 durum
Yorum Yap
 - 

V?cut dili sanki oynam?? gibi ama ??zemedim pekAslı Kemal I??k tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertemiz gol benceAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSence el var m?yd? ben tam ??zemedimAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdebayor tartismali bir gol atti 1 1 durum
Yorum Yap

Yorum Yap