Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş

Mesajı göster

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş

Bu konu kapatıldı.

X
X
- 

O zaman y?netimleri fantazi yap?yor bari b?yle k?v?ray?m ama harbiden fantazi futbol seviyor o adamAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryedeklerde de forvetleri yok adamlar?nAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFantazi yapmaya bay?l?yor o adamAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMaca niye forvetsiz cikmis anlamadim, irfan buz da ayri kafa
 umut nay?r diye forvetleri vard? onuda bir anda ankarag?c?ne verdiler

Yorum Yap
 - 

Doukara varAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryedeklerde de forvetleri yok adamlar?nAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFantazi yapmaya bay?l?yor o adamAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMaca niye forvetsiz cikmis anlamadim, irfan buz da ayri kafa
 umut nay?r diye forvetleri vard? onuda bir anda ankarag?c?ne verdiler
Yorum Yap
 - 

YedekAslı Ozan K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa bu dukara m?yd? neydi yarma gibi bi adam vard? o nerde o
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
 - 

Aynisini dusundum firat bosuna verilmiyor 2 de 1 fenereAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlperin yapt??? ile Babelin yapt??? aras?ndaki fark ne biri 10 cm a?a?? kald?rd? bu mu yani
Yorum Yap
 - 

?rfan Buz iyi adamd?r, ge?en sene Malatyaspor'u lige ??kard??? sezon ?ok denk gelip sohbet edip, konu?mu?tuk. Bence i?ini lay?k?yla yap?yor piyasadaki teknik direkt?r bozuntular?na g?re ?ok profesyonel biri. 21 ki?ilik kadroda 1 forvetleri var san?r?m Doukara, o da yedek, Cikalleshi'nin olmamas? ?anss?zl?k.
Atacak in?allah Osmanl?, koparabilirler beraberli?i
Yorum Yap

Yorum Yap