Bir aslan miyav dedi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterU?ur Demirok ma?tan sonra galiba her ma?? Galatasaray'la oynasak ?ampiyon oluruz demi?. Biri de ??k?p dememi? ona her ma??n?z? Akhisarla oynasan?z ne olurdu diye ? Ulan bu zamana kadar gelirken kendi evinizde 3-0 dan ma? verdiniz , yar?m d?zine gol yediniz. Ne oldu da bi taraf?n?z kalkt??
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterU?ur Demirok ma?tan sonra galiba her ma?? Galatasaray'la oynasak ?ampiyon oluruz demi?. Biri de ??k?p dememi? ona her ma??n?z? Akhisarla oynasan?z ne olurdu diye ? Ulan bu zamana kadar gelirken kendi evinizde 3-0 dan ma? verdiniz , yar?m d?zine gol yediniz. Ne oldu da bi taraf?n?z kalkt??
Daha ?ncede 7 ki?ye oley cekmislerdi..o zamanda U?ur bi?ey s?ylemi?ti ama onu hat?rlayamadim..
Yorum Yap
-
Gs'nin kadrosunun teknik direkt?r?n?n ve yonetiminin ?ampiyonluk y?k?n? kaldiramayacagini daha ?nce belirtmi?tim..
O y?k? kald?rabilecek tek oyuncular? Sel?uk ?nan, onuda bitirdiler zaten..
Ba?ak?ehir yine en b?y?k rakibimiz.
Fb'nin bile gs'ye g?re daha organize ne yapt???n? bilen bi oyunu var..
Onlarda da Aykut fakt?r? ortaya ??k?yor.
Aykut ligin dinamiklerini iyi bilsede B?y?k tak?m ?al??t?racak kapasitede de?il. .
Bu kadar korkak bir teknik direkt?run ba?ar?l? olma ?ans? az..
Ancak i?in i?ine yine Aziz girer tarlalari s?rer hakemleri ayarlar vs o zaman i? de?i?ir..
Fb'de Ts gibi derbi ma?lar?n? iyi oynuyor ama en zay?f bi Anadolu tak?m?na bile yenilme ihtimali ?ok y?ksektir..
Umar?m iki hafta sonra Ba?ak?ehir -Gs ma?? berabere biter. .
Ba?ak?ehir bu sezon hem daha tecr?beli hemde kadrosu ge?en y?la g?re daha geni?. .
Daha ?ncede yazd?m. Tek s?k?nt?lari taraftar ve Emre'nin alternatifinin olmamasi
Yorum Yap
-
Aslı Arif Hansu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMusleran?n videosu var m??
https://twitter.com/BesiktasFacts/st...10881782583296
Yorum Yap
-
Aslı Onur Karaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterali ece, ma? sonunda gs ye operasyon yap?l?yor tarz?nda bir ?ey mi dedi? ek?ide okudum
Ben dinlemedim ama hakikaten demi?se yaz?klar olsun.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Karaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterali ece, ma? sonunda gs ye operasyon yap?l?yor tarz?nda bir ?ey mi dedi? ek?ide okudum
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Karaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterali ece, ma? sonunda gs ye operasyon yap?l?yor tarz?nda bir ?ey mi dedi? ek?ide okudum
Yorum Yap
Yorum Yap