Aslı Faruk Ergeno?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ayr?ca ald?klar? iki ma?ta (sturm graz, gen?ler) + d?n, rakipler kendi kalelerine gol att?.Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa bu bas?n cidden tehlikeli. Kanarya ilk ma?lubiyetini ald? yaz?yorlar. Alg?ya bak. Lan 4 ma? oynad?n sadece 9 ki?i oynayan rakibi yenebildin. O da ?mit cam???n?n k?ya?? ile.
En g?zelini T?mer s?yledi d?n. A?ustosta avrupaya eyl?lde lige havlu
D?n fener gol atmad? zaten, ba??ak 2 tane yedi.
Yorum Yap
-
Senol hocayla sonuna kadar giderim ama birgun birakirsa A.avci tek tercih olmali.Aslı ?zcan Bostan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol hocadan sonraki hocam?zAslı Faruk Ergeno?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aynen ?yle.?enol hocam?z?n arkas?nday?z ama ya?? ilerliyor,?yle 3-4 sene daha duraca??n? sanm?yorum.Sonraki tercih kesinlikle Abdullah Avc? olmal?.?n?allah bizden ?nce di?er b?y?klere gitmezAslı Selcuk.Taner tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSenol hocayla sonuna kadar giderim ama birgun birakirsa A.avci tek tercih olmali.Aslı ?zcan Bostan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol hocadan sonraki hocam?zAslı Faruk Ergeno?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Oynataca?? futboldan ?ok ma? sonu a??klamas?n? bekliyorumAslı Mehmet Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterr?za hoca antalyay? bize kar?? oynatt??? gibi sert ve h?rsl? oynat?r da, hepimizi utand?r?r in?.
Yorum Yap
-
Adam m?thi? analiz etmi?. Helal olsun.Aslı Faruk Ergeno?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Hilmi Halis Ozkahya'yi cok kucumsedigini gordum. Halis Ozkahya'si olan GS elini kolunu sallaya sallaya cikar o deplasmandan. Hersey bir kirmizi ve penaltiya bakar.Aslı Hilmi ?stanbul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntalya kazan?r yar?n gs kolay rakiplerle oynad? e?er ki o deplasmandan 3 puanla d?nerse rakibimiz gs olur bu sezon ben kazanaca??na inanm?yorum
Yorum Yap
-
Hakeme pek gerek kalmayacak diye d?s?n?yorum. Nasri ve eto cikardiklari sorunlarla takimi bozdularAslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHilmi Halis Ozkahya'yi cok kucumsedigini gordum. Halis Ozkahya'si olan GS elini kolunu sallaya sallaya cikar o deplasmandan. Hersey bir kirmizi ve penaltiya bakar.Aslı Hilmi ?stanbul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntalya kazan?r yar?n gs kolay rakiplerle oynad? e?er ki o deplasmandan 3 puanla d?nerse rakibimiz gs olur bu sezon ben kazanaca??na inanm?yorum
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Kavga ??ksa fena dayak yer yaln?zAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGen?lerbirli?i trib?n?nde 1 ki?i gelmi?,ma? ?ncesi dua ediyor,totem yap?yor belli ki

Yorum Yap
Yorum Yap