Bu Mevl?t Erdin? de Halil Alt?ntop gibi i?e yaramayan ama nedense Anadolu kl?plerince tercih edilen bir top?u.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslinda kalecinin gorus acisinda gol ofsayt olabilir o yuzdenAslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergol do?ru ama
o de?il de ay? o?lu ay? sen nerden g?rd?n de ko?up geldin
Yorum Yap
-
yabanc? s?n?r? devam etse en az 5-6 ya 3 tak?mdan birinde idi 2 sene ?nceAslı Volkan S?rme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Mevl?t Erdin? de Halil Alt?ntop gibi i?e yaramayan ama nedense Anadolu kl?plerince tercih edilen bir top?u.
Yorum Yap
-
Kurali bilmiyorum ama firat g?z g?re g?re ?ike yapt?. Mac?n basindan beri yapiyor zatenAslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen daha pozisyonu ??zemedim kural ne diyorAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu kadar a??k hakemin ?ike yaptigi ma? izliyoruz ve ?lkede normal kar??lan?yor ?uan
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi.gif)
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aynen yardimci hakem bu yuzden kaldirdi ama dotu yemedi orda iste rezil bir ulkeAslı Hicret Guler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen mi kural? yanl?? biliyorum. Gol diyenler neye g?re gol diyor? Soldado'ya de?memi? olabilir ama pasif durumda de?il ki Soldado. Kaleciyi yan?ltabilecek bir konumda. Bence ofsayt.
Yorum Yap
-
v.p?rs?m?? ile girdi?i forma rekabetinde geri d??mek istemiyor f?rat??k..Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKurali bilmiyorum ama firat g?z g?re g?re ?ike yapt?. Mac?n basindan beri yapiyor zatenAslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen daha pozisyonu ??zemedim kural ne diyorAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu kadar a??k hakemin ?ike yaptigi ma? izliyoruz ve ?lkede normal kar??lan?yor ?uan
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi.gif)
Yorum Yap
-
Sormas? demek uymak zorunda olmas? demek de?ildir belkide topa de?ip de?medi?ini sordu her neyse yesinler birbirleriniAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYardimciya uymak zorunda degilse neden gidip yardimciya sordu? Kendiside emin degil demekkiAslı O?uzhan Yenisancak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYard?mc?ya uymak zorunda de?il ?ok pozisyon var b?yle orta hakemin ofsayt? iptal etti?i tabi gol oldu s?k?nt? orada.. kural hakk?nda emin de?ilim topa hamlesi var ama vuram?yor e?er kural olarak ofsaytsa bilemem ama bu F?rat'?n eyyamc? oldu?unu de?i?tirmezAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGol do?ru de?il. Kaleci g?r?s?n? engelliyor. Ayrica yardimci bayragi kaldirdi vermei gol?. ?tirazlar sonrasi gol? verdilerAslı O?uzhan Yenisancak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGol do?ru yan Hakem yan?labilir de?di sand? san?r?m F?rat iyi g?rm??
Yorum Yap
Yorum Yap