G?ztepe kesin puan alacak gibime geliyor .. gs kolay ??kamayacak oradan .. ulan Fener olmas?n diye gs ?ampiyonlu?u istiyoruz .. geri zekal? Volkan Babacan

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş

Bu konu kapatıldı.

X
X
- 

@Sad?k M?s?rl?o?lu, ke?ke ma? sonu roportaj?nda ya da beyaz tvde sorsalar neye ?z?ld???n?. Ne kadar alm?? ma? kar??l????
Yorum Yap
 - 

Ma?a bakt?m, golden sonra ba??n? e?diAslı Sad?k M?s?rl?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOnu ben de ?ok merak ediyorum 🤣Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir'in kendi kalesibne att??? golden sonra Samet Aybaba'n?n ?z?ld??? bir video g?rd?m 3-5 saniyelik acaba video aldatmaca m? yoksa ger?ekten anlam veremedim.
Yorum Yap
 - 

Asporda sordular muhabiri dovecekti resmen. bana sa?ma sapan sorular sorma ya dedi.Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Sad?k M?s?rl?o?lu, ke?ke ma? sonu roportaj?nda ya da beyaz tvde sorsalar neye ?z?ld???n?. Ne kadar alm?? ma? kar??l????
Yorum Yap
 - 

Sadece basini e?medi, k?f?r edip boynunu b?kt?. ?ok acayip.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?a bakt?m, golden sonra ba??n? e?diAslı Sad?k M?s?rl?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOnu ben de ?ok merak ediyorum 🤣Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir'in kendi kalesibne att??? golden sonra Samet Aybaba'n?n ?z?ld??? bir video g?rd?m 3-5 saniyelik acaba video aldatmaca m? yoksa ger?ekten anlam veremedim.
Yorum Yap
 - 

?aibeciler ve biz ilk 2 de bitiririz diyordun da fb nin kalan 3 ma?tan puan kaybetmesi bizim ?ampiyon olmam?zdan daha zor.Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdaha puan kayb? olacak biz ligi ikinci bitiriyoruz sabredin
?aibeciler bu saatten sonra sadece 1 galibiyet al?rlarsa kul?b? kapats?nlar

Yorum Yap
 - 

bir k?sm? ??kt? zaten 02 ve gs plakas?.biz geseye 02 yenilmedikmi ? ?imdi geldi gs nin 1.inci bizim 2.bitirmemize o k?sm? kald?Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?aibeciler ve biz ilk 2 de bitiririz diyordun da fb nin kalan 3 ma?tan puan kaybetmesi bizim ?ampiyon olmam?zdan daha zor.Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdaha puan kayb? olacak biz ligi ikinci bitiriyoruz sabredin
?aibeciler bu saatten sonra sadece 1 galibiyet al?rlarsa kul?b? kapats?nlar
 yada bir mucize olurda biz 1. gs 2 olurmu 
 bilmem bug?nk? ??len yazd???m?n detay?n? girmedim 

Yorum Yap
 - 

Negredo ?ut ?z?rl?, kapasite bu yani daha fazlas?n? beklemek hataAslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNegredoooo!!!!
Ama Lens her?eyi bat?rd?.
Trabzon ve fener ma?lar?nda o pas? vermiyorsan ihanet demektir. Yana yuvarlasan bo? kaleye yuvarlayacak arkada??n...
Yorum Yap

Yorum Yap