Biz sevinemiyorsak ba?ak?ehir ?ampiyon olsun kimse sevinemesin 

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş

Bu konu kapatıldı.

X
X
- 

Gs'nin travmatik sezon kay?b?n? ben hat?rlam?yorum.B?yle bir?ey ya?amalar?n? ?ok isterim.?ampiyon olmu?uz kadar mutlu eder beni.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs ?ampiyonlu?u son hafta G?ztepe ma??nda Ba?ak?ehire kaybetse ke?ke
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
 - 

dk 90 da birde dem ba koysa tadndan yenmezdi i?te o zaman
Aslı Halil Ozyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs'nin travmatik sezon kay?b?n? ben hat?rlam?yorum.B?yle bir?ey ya?amalar?n? ?ok isterim.?ampiyon olmu?uz kadar mutlu eder beni.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs ?ampiyonlu?u son hafta G?ztepe ma??nda Ba?ak?ehire kaybetse ke?ke
Yorum Yap
 - 

F?rat Ayd?nus, sonunda fi?i tamamen ?ekti ve yine tepkisiz kald?k.Aslı Halil Ozyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener'in ?lm?? a?layan? yok.Kendi ba?kanlar?na sabah ak?am k?f?r ediyorlar.Bu kadar b?y?tmeyin.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerbah?r Camias? olsayd? ;
?u an F?rat Ayd?nus bitmi?ti.
Ne olacak m? ?
Be?iktas-Fener ya da Galatasaray ilk derbiyi F?rat Ayd?nus y?netecek.
Yorum Yap
 - 

Ki ikisi de bu hafta alacak. Konya karab?k'e gidiyor, Osmanl?'n?n da sonraki ma?? bizimle. Ne yap?p edip bu ma?ta 3 puan? alacaklard?r. Akhisar kaybederse Avrupa kupalar?na erciyes gibi ikinci ligden kat?labilirAslı Kursat Temizyurek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterakhisar kupa finali i?in rotasyon falan yapcak deniyorda potadan 4 puan yukardalar. Bu hafta osmanl? ve konya yenerse kendileri bilir art?k.
Yorum Yap
 - 

kupay? fenerbahceye verecekleri icin akhisar?n bunlar? dusunmesine gerek yok , bence ak?llar? ve mant?klar? varsa ligde kalmak icin ugras?rlarAslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKi ikisi de bu hafta alacak. Konya karab?k'e gidiyor, Osmanl?'n?n da sonraki ma?? bizimle. Ne yap?p edip bu ma?ta 3 puan? alacaklard?r. Akhisar kaybederse Avrupa kupalar?na erciyes gibi ikinci ligden kat?labilirAslı Kursat Temizyurek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterakhisar kupa finali i?in rotasyon falan yapcak deniyorda potadan 4 puan yukardalar. Bu hafta osmanl? ve konya yenerse kendileri bilir art?k.

Yorum Yap
 - 

gs akhisari min. 4 golle fln gecer. insallah basak'ta kazanip umutlarini son haftaya kadar surdurur ama bence imkansiz gs'nin burdan sampiyonlugu vermesi... fener zaten son 3 hafta 9 puan garanti, kisacasi lig bitti, umarim rotasyon yapariz gencleri fln oynatiriz onumzude ki sezonun planlamasi insallah baslamistir.
Yorum Yap

Yorum Yap