Gruplara kalayd?larda ligde yorulayd?lar. Bir iki ?lke puan?da gelirdi.. ?aka gibi ger?ekten..
Araziden para geliyor ama ak?lc? transfer yapam?yorlar. Hep 30 ya? ?st? kariyeri d????te olan adamlar? ald?lar.
Dursun ba?gan? bu y?zden seviyorum.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2017-2018 Sezonu
??k?ş
X
-
?ocuklu?umun katili d?nyan?n en ?erefsiz camias? beter olun beterrrrrrrrrrrr....
Bir yorum yaz:
-
Aslı Aytac Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı göster4-5 atamazlar ilk ma?ta pozisyonu dahil yok nas?l atacak 5 yenilirsin ama pozisyona girersin oynars?n biraz gsnin tek pozisyonu yoktu bir haftada ne de?i?ecek bana kal?rsa elemeleri s?rpriz olur ben elendiler bile diyorum o tak?m buradada gol atar.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mert Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray burda rakibine 4-5 at?p turu atlar. Sezon ?ncesinde hen?z uyum sa?layamam??ken avrupa ma?? da olsa oynad?klar? ma? haz?rl?k ma?? havas?ndan ?te ge?mez.Galatasaray'?n durumu 1-2 ay sonra belli olur. 1-2 ay sonra ?ok iyi olur demeye de getirmiyorum yanl?? anla??lmas?n ??nk? ba??nda Tudor diye biri var.
Bir yorum yaz:
-
Tur ge?meleri laz?m. ?yi gider gibi olup sezon ortas?na kadar kalmas? laz?m tudorun. Sonra da itin kopu?un biri gelir iyice mantara ba?larlar.
Bir yorum yaz:
-
4-5 atamazlar ilk ma?ta pozisyonu dahil yok nas?l atacak 5 yenilirsin ama pozisyona girersin oynars?n biraz gsnin tek pozisyonu yoktu bir haftada ne de?i?ecek bana kal?rsa elemeleri s?rpriz olur ben elendiler bile diyorum o tak?m buradada gol atar.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray burda rakibine 4-5 at?p turu atlar. Sezon ?ncesinde hen?z uyum sa?layamam??ken avrupa ma?? da olsa oynad?klar? ma? haz?rl?k ma?? havas?ndan ?te ge?mez.Galatasaray'?n durumu 1-2 ay sonra belli olur. 1-2 ay sonra ?ok iyi olur demeye de getirmiyorum yanl?? anla??lmas?n ??nk? ba??nda Tudor diye biri var.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tu?kan Tan?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray burda rakibine 4-5 at?p turu atlar. Sezon ?ncesinde hen?z uyum sa?layamam??ken avrupa ma?? da olsa oynad?klar? ma? haz?rl?k ma?? havas?ndan ?te ge?mez.Galatasaray'?n durumu 1-2 ay sonra belli olur. 1-2 ay sonra ?ok iyi olur demeye de getirmiyorum yanl?? anla??lmas?n ??nk? ba??nda Tudor diye biri var.
10. hafta Tudor BYE Y?lmaz Vural BEY olur.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tu?kan Tan?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray burda rakibine 4-5 at?p turu atlar. Sezon ?ncesinde hen?z uyum sa?layamam??ken avrupa ma?? da olsa oynad?klar? ma? haz?rl?k ma?? havas?ndan ?te ge?mez.Galatasaray'?n durumu 1-2 ay sonra belli olur. 1-2 ay sonra ?ok iyi olur demeye de getirmiyorum yanl?? anla??lmas?n ??nk? ba??nda Tudor diye biri var.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray burda rakibine 4-5 at?p turu atlar. Sezon ?ncesinde hen?z uyum sa?layamam??ken avrupa ma?? da olsa oynad?klar? ma? haz?rl?k ma?? havas?ndan ?te ge?mez.Galatasaray'?n durumu 1-2 ay sonra belli olur. 1-2 ay sonra ?ok iyi olur demeye de getirmiyorum yanl?? anla??lmas?n ??nk? ba??nda Tudor diye biri var.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: