6-8 almadan bu yosmalardan cac?k olmaz..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2017-2018 Sezonu
??k?ş
X
-
O.?...ler iki k??? girdi..peki ?imdi gayseli bir oyuncu tekme tokat giri?e k?rm?z? yermiydi..?Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSahaya giren iki ki?i apo posteri mi a?m???
gayseden 100% febeden 99% nefret ederim!
Yorum Yap
-
En az 7-8 hafta so?u?a ona buna ba?las?nlar i?i.Aslı Mert Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSpiker mal? so?u?a ba?l?yor ya i?i hahaha
Bir de bizim Uefa kupam?z var kafas?na girerlerse kafadan 2 - 3 aylar? heba olur salaklar?n ?ok g?zel olur
Yorum Yap
-
Bu adamlar? g?rd?k?e Avrupa'dan tak?mlar?m?z?n elenmesini istemiyorum ama Galatasaray da elenmeyi hak ediyor.Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO.?...ler iki k??? girdi..peki ?imdi gayseli bir oyuncu tekme tokat giri?e k?rm?z? yermiydi..?Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSahaya giren iki ki?i apo posteri mi a?m???
gayseden 100% febeden 99% nefret ederim!
Yorum Yap
-
Galatasaray burda rakibine 4-5 at?p turu atlar. Sezon ?ncesinde hen?z uyum sa?layamam??ken avrupa ma?? da olsa oynad?klar? ma? haz?rl?k ma?? havas?ndan ?te ge?mez.Galatasaray'?n durumu 1-2 ay sonra belli olur. 1-2 ay sonra ?ok iyi olur demeye de getirmiyorum yanl?? anla??lmas?n ??nk? ba??nda Tudor diye biri var.
Yorum Yap
-
Umar?m uzun s?re kovmazlarAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray burda rakibine 4-5 at?p turu atlar. Sezon ?ncesinde hen?z uyum sa?layamam??ken avrupa ma?? da olsa oynad?klar? ma? haz?rl?k ma?? havas?ndan ?te ge?mez.Galatasaray'?n durumu 1-2 ay sonra belli olur. 1-2 ay sonra ?ok iyi olur demeye de getirmiyorum yanl?? anla??lmas?n ??nk? ba??nda Tudor diye biri var.
Yorum Yap
-
en b?y?k temennimizAslı Tu?kan Tan?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUmar?m uzun s?re kovmazlarAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray burda rakibine 4-5 at?p turu atlar. Sezon ?ncesinde hen?z uyum sa?layamam??ken avrupa ma?? da olsa oynad?klar? ma? haz?rl?k ma?? havas?ndan ?te ge?mez.Galatasaray'?n durumu 1-2 ay sonra belli olur. 1-2 ay sonra ?ok iyi olur demeye de getirmiyorum yanl?? anla??lmas?n ??nk? ba??nda Tudor diye biri var.
Yorum Yap
-
,Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteren b?y?k temennimizAslı Tu?kan Tan?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUmar?m uzun s?re kovmazlarAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray burda rakibine 4-5 at?p turu atlar. Sezon ?ncesinde hen?z uyum sa?layamam??ken avrupa ma?? da olsa oynad?klar? ma? haz?rl?k ma?? havas?ndan ?te ge?mez.Galatasaray'?n durumu 1-2 ay sonra belli olur. 1-2 ay sonra ?ok iyi olur demeye de getirmiyorum yanl?? anla??lmas?n ??nk? ba??nda Tudor diye biri var.

10. hafta Tudor BYE Y?lmaz Vural BEY olur.
Yorum Yap
-
4-5 m?mk?n de?il. Hele birde gol atarsa rakip ki diriler. Hayatta ??karamazlar.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray burda rakibine 4-5 at?p turu atlar. Sezon ?ncesinde hen?z uyum sa?layamam??ken avrupa ma?? da olsa oynad?klar? ma? haz?rl?k ma?? havas?ndan ?te ge?mez.Galatasaray'?n durumu 1-2 ay sonra belli olur. 1-2 ay sonra ?ok iyi olur demeye de getirmiyorum yanl?? anla??lmas?n ??nk? ba??nda Tudor diye biri var.
Yorum Yap
Yorum Yap