Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2017-2018 Sezonu
??k?ş
X
-
Galatasaray burda rakibine 4-5 at?p turu atlar. Sezon ?ncesinde hen?z uyum sa?layamam??ken avrupa ma?? da olsa oynad?klar? ma? haz?rl?k ma?? havas?ndan ?te ge?mez.Galatasaray'?n durumu 1-2 ay sonra belli olur. 1-2 ay sonra ?ok iyi olur demeye de getirmiyorum yanl?? anla??lmas?n ??nk? ba??nda Tudor diye biri var.
-
Bu adamlar? g?rd?k?e Avrupa'dan tak?mlar?m?z?n elenmesini istemiyorum ama Galatasaray da elenmeyi hak ediyor.Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO.?...ler iki k??? girdi..peki ?imdi gayseli bir oyuncu tekme tokat giri?e k?rm?z? yermiydi..?Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSahaya giren iki ki?i apo posteri mi a?m???
gayseden 100% febeden 99% nefret ederim!
Bir yorum yaz:
-
Bence bir ?ekilde ge?ecekler turu da, sadece ?zeti izledi?imde akl?mda olu?an yorum ?u, Bu Cincon'dan hi?bir halt olmaz!
Bir yorum yaz:
-
En az 7-8 hafta so?u?a ona buna ba?las?nlar i?i.Aslı Mert Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSpiker mal? so?u?a ba?l?yor ya i?i hahaha
Bir de bizim Uefa kupam?z var kafas?na girerlerse kafadan 2 - 3 aylar? heba olur salaklar?n ?ok g?zel olur
Bir yorum yaz:
-
O.?...ler iki k??? girdi..peki ?imdi gayseli bir oyuncu tekme tokat giri?e k?rm?z? yermiydi..?Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSahaya giren iki ki?i apo posteri mi a?m???
gayseden 100% febeden 99% nefret ederim!
Bir yorum yaz:
-
puhahaja gs bildiginiz gibi tudor sezonu bitiremez taraftar yonetime sarar 😂
su 21 numarayi hakikaten cok begendim alalim cerez fiyatina 😂
Bir yorum yaz:
-
Spiker rakibi o kadar a??a??lad? ki, iyi oldu. Yok yan?na yakla?amazm?? yok k?yaslanamazm??. ?yi oldu. Yaln?z yine transfer fiyaskosu olmu? gibi bunlarda.
Bir yorum yaz:
-
Ulan baya iyi adam.
?al?ma dizdi gs defans?n?.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: