6-8 almadan bu yosmalardan cac?k olmaz..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2017-2018 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSahaya giren iki ki?i apo posteri mi a?m???
gayseden 100% febeden 99% nefret ederim!
Yorum Yap
-
Aslı Mert Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSpiker mal? so?u?a ba?l?yor ya i?i hahaha
Bir de bizim Uefa kupam?z var kafas?na girerlerse kafadan 2 - 3 aylar? heba olur salaklar?n ?ok g?zel olur
Yorum Yap
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSahaya giren iki ki?i apo posteri mi a?m???
gayseden 100% febeden 99% nefret ederim!
Yorum Yap
-
Galatasaray burda rakibine 4-5 at?p turu atlar. Sezon ?ncesinde hen?z uyum sa?layamam??ken avrupa ma?? da olsa oynad?klar? ma? haz?rl?k ma?? havas?ndan ?te ge?mez.Galatasaray'?n durumu 1-2 ay sonra belli olur. 1-2 ay sonra ?ok iyi olur demeye de getirmiyorum yanl?? anla??lmas?n ??nk? ba??nda Tudor diye biri var.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray burda rakibine 4-5 at?p turu atlar. Sezon ?ncesinde hen?z uyum sa?layamam??ken avrupa ma?? da olsa oynad?klar? ma? haz?rl?k ma?? havas?ndan ?te ge?mez.Galatasaray'?n durumu 1-2 ay sonra belli olur. 1-2 ay sonra ?ok iyi olur demeye de getirmiyorum yanl?? anla??lmas?n ??nk? ba??nda Tudor diye biri var.
Yorum Yap
-
Aslı Tu?kan Tan?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray burda rakibine 4-5 at?p turu atlar. Sezon ?ncesinde hen?z uyum sa?layamam??ken avrupa ma?? da olsa oynad?klar? ma? haz?rl?k ma?? havas?ndan ?te ge?mez.Galatasaray'?n durumu 1-2 ay sonra belli olur. 1-2 ay sonra ?ok iyi olur demeye de getirmiyorum yanl?? anla??lmas?n ??nk? ba??nda Tudor diye biri var.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tu?kan Tan?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray burda rakibine 4-5 at?p turu atlar. Sezon ?ncesinde hen?z uyum sa?layamam??ken avrupa ma?? da olsa oynad?klar? ma? haz?rl?k ma?? havas?ndan ?te ge?mez.Galatasaray'?n durumu 1-2 ay sonra belli olur. 1-2 ay sonra ?ok iyi olur demeye de getirmiyorum yanl?? anla??lmas?n ??nk? ba??nda Tudor diye biri var.
10. hafta Tudor BYE Y?lmaz Vural BEY olur.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray burda rakibine 4-5 at?p turu atlar. Sezon ?ncesinde hen?z uyum sa?layamam??ken avrupa ma?? da olsa oynad?klar? ma? haz?rl?k ma?? havas?ndan ?te ge?mez.Galatasaray'?n durumu 1-2 ay sonra belli olur. 1-2 ay sonra ?ok iyi olur demeye de getirmiyorum yanl?? anla??lmas?n ??nk? ba??nda Tudor diye biri var.
Yorum Yap
Yorum Yap