Reziller ..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2017-2018 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Ali Bodak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz 3 kulvarda m?cadele verirken,k?z karde?ler tek kulvarda rahat rahat tak?lacak
Haftada 2 ma? oynama temposuna al??t???nda tak?m, hele bir de Avrupada i?ler olumlu devam ediyor ise lige hep olumlu etki etmi?tir. Bu y?zden benim bir s?k?nt?m yok.
Yorum Yap
-
Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs kupay? mi alacakm??, Ndiaye ile olmuyor o i?ler, 3-4 hafta ge?sin gazlar? bir al?ns?n g?rece?im ben o Ndiaye'yi, Tolga'y?. Sel?uk Inan'? ararlar demedi demeyin.
Yorum Yap
-
Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermuhtemel cl den gelen tak?m alacak kupay?
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermuhtemel cl den gelen tak?m alacak kupay?
bir united de?iller als?nlar
ya da uefa onlar i?in seri a dan daha kolay de?il.
seri a kalitesi ?ok olmaya bir lig, uefa kolay oray? zorlayay?m mant??? olmaz.
ama united i?in uefa pl den daha ?erez bir lig. onlar?n uefay? zorlamas? mant?kl?yd? mesela.
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Bas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Bodak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz 3 kulvarda m?cadele verirken,k?z karde?ler tek kulvarda rahat rahat tak?lacak
Haftada 2 ma? oynama temposuna al??t???nda tak?m, hele bir de Avrupada i?ler olumlu devam ediyor ise lige hep olumlu etki etmi?tir. Bu y?zden benim bir s?k?nt?m yok.
Yorum Yap
-
Ba?ak?ehir zorlu bir gruba d??t?. C Grubu'nda Braga, Ludogorets ve Hoffenheim ile e?le?ti.En son düzenleyen Sinan Erdal; 25-08-2017, 15:43.
Yorum Yap
-
Aslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir zorlu bir gruba d??t?. D Grubu'nda Braga, Ludogorets ve Hoffenheim ile e?le?ti.
Yorum Yap
Yorum Yap