Reziller ..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2017-2018 Sezonu
??k?ş
X
-
3. kulvar olan T?rkiye Kupas?n? saymaz isek 2 kulvarda gidiyor olmak her zaman avantajd?r. Her ne kadar insanlar bunu dezavantaj gibi g?rse de , bir ?ok spor yorumcusunun da belirtti?i gibi Avrupa da devam ediyor olmak her zaman ligi olumlu anlamda etkilemi?tir.Aslı Ali Bodak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz 3 kulvarda m?cadele verirken,k?z karde?ler tek kulvarda rahat rahat tak?lacak

Haftada 2 ma? oynama temposuna al??t???nda tak?m, hele bir de Avrupada i?ler olumlu devam ediyor ise lige hep olumlu etki etmi?tir. Bu y?zden benim bir s?k?nt?m yok.
Yorum Yap
-
Al?rlard? demedimAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs kupay? mi alacakm??, Ndiaye ile olmuyor o i?ler, 3-4 hafta ge?sin gazlar? bir al?ns?n g?rece?im ben o Ndiaye'yi, Tolga'y?. Sel?uk Inan'? ararlar demedi demeyin.
. ?yi diyebilece?imiz tak?mlar?n bu kupaya bak?? a??lar?na ve kalan di?er tak?mlar?n kalitesine bak?l?nca alma ihtimali vard?, dedim. Ba?ka bir ?ey daha s?yleyeyim : Ba?ak?ehir, olaya iyi konsantre olursa ve sa?ma hatalar yapmazsa -ve elbette kura ?ans? ile- ?eyrek finale dahi y?kselebilir. Bu potansiyellerinin oldu?unu d???n?yorum.
Yorum Yap
-
Bence Milan al?r bu sene,uefa al?p ?l ye direk gitmek i?in baya kasacaklarAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermuhtemel cl den gelen tak?m alacak kupay?
Yorum Yap
-
milan?n sadece ad? var,Aslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence Milan al?r bu sene,uefa al?p ?l ye direk gitmek i?in baya kasacaklarAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermuhtemel cl den gelen tak?m alacak kupay?
bir united de?iller als?nlar
ya da uefa onlar i?in seri a dan daha kolay de?il.
seri a kalitesi ?ok olmaya bir lig, uefa kolay oray? zorlayay?m mant??? olmaz.
ama united i?in uefa pl den daha ?erez bir lig. onlar?n uefay? zorlamas? mant?kl?yd? mesela.
Yorum Yap
-
Aynen ?yle. Hatta bu iddiay? bir ad?m ?teye ta??yarak diyorum ki, e?er gruptan ??karsak bu seneyi de ?ampiyon olarak bitiririz rahatl?kla...Aslı Fatih Bas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster3. kulvar olan T?rkiye Kupas?n? saymaz isek 2 kulvarda gidiyor olmak her zaman avantajd?r. Her ne kadar insanlar bunu dezavantaj gibi g?rse de , bir ?ok spor yorumcusunun da belirtti?i gibi Avrupa da devam ediyor olmak her zaman ligi olumlu anlamda etkilemi?tir.Aslı Ali Bodak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz 3 kulvarda m?cadele verirken,k?z karde?ler tek kulvarda rahat rahat tak?lacak

Haftada 2 ma? oynama temposuna al??t???nda tak?m, hele bir de Avrupada i?ler olumlu devam ediyor ise lige hep olumlu etki etmi?tir. Bu y?zden benim bir s?k?nt?m yok.
Yorum Yap
-
Ba?ak?ehir zorlu bir gruba d??t?. C Grubu'nda Braga, Ludogorets ve Hoffenheim ile e?le?ti.En son düzenleyen Sinan Erdal; 25-08-2017, 15:43.
Yorum Yap
-
Bence de zor bir grup oldu, ozellikle 3.torbadaki en zor takimlardan birini cektiler...Aslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir zorlu bir gruba d??t?. D Grubu'nda Braga, Ludogorets ve Hoffenheim ile e?le?ti.
Yorum Yap
Yorum Yap