Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2017-2018 ?ampiyonlar Ligi
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPorto-Leipzig ma??n? ?nemsemiyorum. Biz kazan?p i?i bitirmeliydik; ama beraberlikle rakiplerin de psikolojik olarak direncini k?rd?k. Monaco zaten devre d??? kald?, bug?nk? sonuca g?re 2 rakipten biri daha saf d??? kalacak. Bunun Porto olmas?n? isterim elbette. Onlarla ma??m?z final havas?nda ge?ecek, bu gece kazan?rlarsa. 1 puan da i?imizi g?r?yor tabii. ?n?allah, buraya kadar getirmi?ken grup lideri olarak ??kmay? ba?ar?r?z.
Porto 3'te 3 yapsa , Leipzig de geri kalan?nda 2'de 2 yapsa ???nc? bitiriyoruz. Olas? durumlar bunlar. Biz Be?ikta?'?z en k?t?s?n? d???nmek zorunday?z
Bir yorum yaz:
-
Porto-Leipzig ma??n? ?nemsemiyorum. Biz kazan?p i?i bitirmeliydik; ama beraberlikle rakiplerin de psikolojik olarak direncini k?rd?k. Monaco zaten devre d??? kald?, bug?nk? sonuca g?re 2 rakipten biri daha saf d??? kalacak. Bunun Porto olmas?n? isterim elbette. Onlarla ma??m?z final havas?nda ge?ecek, bu gece kazan?rlarsa. 1 puan da i?imizi g?r?yor tabii. ?n?allah, buraya kadar getirmi?ken grup lideri olarak ??kmay? ba?ar?r?z.
Bir yorum yaz:
-
Bu keitaya liverpool tonla paray? nas?l verdi ?a??yorum. Leipzigi izleyen adam forsberg bir yana di?erleri bir yana der. Keita neyin nesidir?
Bir yorum yaz:
-
Aslı ?nal Denizku?u tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterporto ma?? linki verebilirmisiniz
Bir yorum yaz:
-
?imdi denk geldim. Cenk i?in 20 milyon Sterlinlik transfer haberi var. Crystal Palace istiyormu?.
http://bleacherreport.com/articles/2...programming-UK
Bir yorum yaz:
-
Ba?l?klar da??ld? herkes bi yere yaz?yor, buraya yaz?n arkada?lar
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: