20 dk sonra Qaraba?-A.Madrid ma?? ba?layacak. Tivibusu olmayanlar i?in ?dman Tv veriyor ma??, belirteyim.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2017-2018 ?ampiyonlar Ligi
??k?ş
X
-
Aslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKaraba? ilk yar? gol yemedi. Atletico nereye b?yle yaw?
Bu arada grup ikincileri aras?nda Napoli, Juventus, Real Madrid, Roma, Bayern M?nih, Sevilla olacak gibi g?r?n?yor. Vay be!...
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakem resmen katletti ma??. Qaraba?'l? oyuncu Godin'i ge?ti Godin ?elmeyi takt? veremedi penalt?y? , aldatmaya y?nelik hareket diye 2. sar?dan att? Ndlovu'yu . Yaln?z bu Ndlovu baya tehlikeli oyuncu, bunu CL ?n elemelerinde de izlemi?tim Kopenhag'a kar??, orda da sa?lam top oynam??t?.
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yorum Yap
-
Roma'n?n t?m golleri harika.
Dzeko napm?? ya.
Yaln?z Roma'n?n 3. gol?ndeki sevince bak?n istedim. hasfhdjskf
Bizimkiler taklit edilmi?. dkjsbgnf
David Luiz'in gol? de muazzam ya.
https://www.youtube.com/watch?v=WkAa41GysKE
Yorum Yap
-
Aslı ?nder Durmu? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGruplar belli olduktan sonra Twitter'da ??yle yazm??t?m tahminlerimi:
13 Eyl?l Porto (d) (1)
26 Eyl?l Leipzig (3)
17 Ekim Monaco (d) (0)
1 Kas?m Monaco (1)
21 Kas?m Porto (3)
6 Aral?k Leipzig (d) (3)
Bu ?ekilde 11 puan yap?yordu. Daha sonra Mbappe'nin gitmesiyle i?erideki Monaco ma??na +2 eklemi?tim. 13 puan ile lider ??k?yorduk bu hesapla. Porto'ya d??ar?da yenilmeyece?imizi biliyordum. Ancak ?imdi i?ler de?i?ti. ?u an neredeyse tamamen bize d?nd? grupta i?ler.
Leipzig'i i?eride ?u saatten sonra elimizden ancak Kiev ma??ndaki gibi bir hakem alabilir. Aksi durumda puan?m?z 6 olacak. Porto grupta kalabilmek i?in Monaco'ya direnecek. Oradan bir beraberlik ??kartabilirlerse grup ??yle oluyor:
- Be?ikta? 6
- Monaco 2
- Liepzig 1
- Porto 1
Monaco kazan?rsa da puanlar 6-4-1-0 ?eklinde olacak. Ki bu Porto'nun deplasmanda Liepzig'e daha ?ok sald?rmas? demek
Ve 3. ma? da d??ar?da Monaco ile oynarken, Liepzig de Porto'yu a??rlayacak. Buradan ??kartaca??m?z beraberlik bizim i?in yeterli. Galibiyet muhte?em olur. Liepzig - Porto ma?? bizim i?in yine ?ok ?nemli olacak. Berabere kal?rlarsa 7-3-2-2 gibi bir puan durumu ortaya ??kacak.
- Be?ikta? 7
- Monaco 3
- Liepzig 2
- Porto 2
Ama ben o ma??n berabere bitece?ini d???nm?yorum. Bir taraf kazanacakt?r. Ki muntemelen bu ev sahibi Liepzig olacak:
- Be?ikta? 7
- Liepzig / Porto 4
- Monaco 3
- Porto / Liepzig 1
Bu saatten sonra da kalan 3 ma?ta da puan kaybedece?imizi d???nm?yorum. En k?t? ihtimalle 5 puan ??kartaca??z. Kald? ki ?st ?ste 2 ma??m?z? da (Monaco ve Porto) evimizde oynayaca??z. Y?ksek ihtimalle 2. olarak, ama bana g?re 1. olarak grubu tamamlayaca??z.
?u saatten sonra di?erleri bizi ilgilendirmiyor, biz Monaco ve Porto ma?lar?n? da kazan?p 15 puan? cebimize koyuyoruz. Son Liepzig ma??na da Galatasaray'? yenmi?, liderli?i alm?? olman?n rahatl?yla gidiyor ve 6/6 yaparak grubu tamaml?yoruz.
Be?ikta? ile kar??la?mamak i?in grubunda ikinci olmamaya ?al??an tak?mlar? izliyoruz sonra.
Yorum Yap
Yorum Yap