Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2017-2018 ?ampiyonlar Ligi
??k?ş
X
-
Adam yine do?ru zamanda do?ru yerde...
Ronaldo saf yetenek olmayabilir ama bu seviyede bir performans? daha uzun s?re s?rd?rebilecek yegane top?u kendisi. Messi cr7 kadar uzun soluklu olmayacak en ?st seviyede. Fiziksel ?st?nl??? ger?ekten takdire ?ayan bu adam?n.
Zaten saf yetenek k?sm?nda da Ronaldinho g?rm?? nesiliz. Messi falan tra? kal?yor onun yan?nda.
Bir yorum yaz:
-
Offff off Real 3. Gol? ?ok g?zel att? o?uzhan?n bursaya att??? gole benziyor
Bir yorum yaz:
-
Asensio neler yap?yor
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Ronaldonun Be?ikta??a gelme vakti gelmi?. Art?k oralarda yapamaz
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Y?lmaz ?pek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu aboubakar niye oynam?yor Porto ma??nda sakat felan mi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterpenalt?y? da ka??r tam olsun
ka??rd??? 2 net pozisyon ve kulland???n k?t? frikik sonras? topun ba??na gelmesi ?zg?venini g?steriyor...
ben olsam al modric sen kullan bug?n bende s?k?nt? var derdim
Tabi bu yaz?lanlar normal futbolcu olarak de?il d?nyan?n en iyisi olarak bekleneni veremiyor yanl?? olmas?n
Bir yorum yaz:
-
Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterpenalt?y? da ka??r tam olsun
ka??rd??? 2 net pozisyon ve kulland???n k?t? frikik sonras? topun ba??na gelmesi ?zg?venini g?steriyor...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterpenalt?y? da ka??r tam olsun
Bir yorum yaz:
-
Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterpenalt?y? da ka??r tam olsun
Bir yorum yaz:
-
ma?allah ronaldo ?ok net 2 pozisyon yedi..
ilk 15 dakikay? da izlemedim
Bir yorum yaz:
-
Ronaldo ne hale gelmi? ya ?nceden olsa ?ok daha zorunu atard?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: