Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2017-2018 ?ampiyonlar Ligi
??k?ş
X
-
bizim kupa rovansi da boyle olacak [emoji28] simdi 2 gol lazim juveye cok zor
MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Ka? para ulan bir Heung Min SonEn son düzenleyen Aydin Caner Arat; 08-03-2018, 00:34.
Bir yorum yaz:
-
Reale aylar ?nce 5 orandan 200tl atm??t?mGittik?e heyecanlan?yor mevzu. Final g?r?r?z in?allah.
B?y?k ma?lar?n oyuncusu Ronaldo'ya ?ok g?veniyorum. Ama City paspas eder Real'i ?u futbolla.
Bir yorum yaz:
-
Tothenham ?ok keyifli bir tak?m. Bir Real Madridli olarak Harry Kane'i almal? Real Madrid sezon sonu diyorum. Neymar'dan sonra 2.oyuncu olabilir bonservisine en ?ok verilen. Neymar'?n rekorunu k?rmas?n ama Madrid. Gerek yok. Ama Kane'i almas?n? isterim. Benzema falan bo? oyuncu art?k. T?rkiye'ye bile yolu d??ebilir yak?nda. o seviye i?in art?k bo? oyuncu ama bizde efsane i?ler yapar bak.
Harry Kane gol ats?n ama Juventus elesin. Siyah beyaza g?n?l vermi?li?imiz var ne de olsa. Bu arada e?le?me durumlar?n? bilmiyorum ama finalin biri City di?eri Madrid olur. City-Madrid Yar? finalde e?le?irlerse de City-Bayern olabilir final.
Bir yorum yaz:
-
[QUOTE=Ali Koca;1490179]Aslı Yusuf Ucar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRonaldo CL de toplam 117 tane ne gol atmis. Tum Turk takimlarinin toplamda CL de yaptigi gol sayisi kac acaba?[/
212 gol
Bir yorum yaz:
-
bar?a-city finali izleriz.
?ok da efsane bi final olur.
muhtemelen ma?ta toplam 1000 pas falan olur
Bir yorum yaz:
-
[QUOTE=Yusuf Ucar;1490155]Ronaldo CL de toplam 117 tane ne gol atmis. Tum Turk takimlarinin toplamda CL de yaptigi gol sayisi kac acaba?[/
212 gol
Bir yorum yaz:
-
Ronaldo CL de toplam 117 tane ne gol atmis. Tum Turk takimlarinin toplamda CL de yaptigi gol sayisi kac acaba?
Bir yorum yaz:
-
Real'in fi?ini yine biz ?ekece?iz
Gelin bakal?m kral?n soytar?lar?...
VAMOS BARCA
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: