Fikret orman gitmedi?i s?rece bi halt olmaz bizden. Bo?una birbirinizi k?rmay?n..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Diego Simeone 2011-2012 sezonu ortas?nda tak?ma geldi o sene Avrupa Ligini ald?lar. 2012-2013 senesi Real Madrid'i finalde eleyip Kral kupas?n? ald?lar ki onlar?n Kral kupas? bizim T?rkiye kupas? gibi ?ylesine bir kupa de?il,ge?en sene ?ampiyon olup,Cl finalinde uzatmalarda Real'e kaybettiler. ?imdi bu kadar ba?ar?l? olmu? bir hocay? g?nderip yerine kimi getirecekler? Birisi de bir zahmet Bilic'in geli?imini yazs?n geldi?inden beri ne kadar ilerlemi?iz,iki senedir ne yapm???
Yorum Yap
-
bende gecen sene sacma sapan ikinciligin kaptirilimasina ragmen hic bilic gitsin diye aklimdan bile gecmedi, d?zeltir alisir tanir t?rkiye ligini dedikAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic'le devam edilmesi gerekti?i konusunda hem fikirdik abi yani 1 sezonda as?p kesme durumu olmad?,sana kat?l?yorum.Ben yine 1-2 teknik adam onlarda Lucescu ve ?enol G?ne? ' in gelebilme ihtimaline kar??n Bili? gitsin diyorum.He bu isimler gelmeyecekse yahut ger?ek Be?ikta?l?lar masal?yla yine yine R?za ?al?mbay,Mehmet ?zdilek'lere kalacaksak Bilic'in arkas?nday?m.Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergecen sene ayni bu sezon oldu gibi ikinciligi dolosiyla direk sampiyonlar ligine katilimi kaybetmistik ve 3c? bitirmistik, simdiki gibi bilice kizildimi? gitsin diyenler oldumu?Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
seneye bu zamanlarda ?enol g?ne? giderse y?zde 90 sergen gelecek yaz?s?na da s?r?tarak in?allah yazars?n sen kesin
ama iki kere ayni hatalari yapacagini kimse bilemezdi, bende senin gibi d?s?n?yorum, senol hoca falan gelecekse bilice yol verilsin,
ama ?yle olmayacaksa abidik gubudik hocalarla ugrasmaya gerek yok, nasil olsa bilicle 3 c?l?k garanti kalsin
Yorum Yap
-
hakemler ?n?n? kesmis, tek suc hakemlerin ?le diyorlarAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDiego Simeone 2011-2012 sezonu ortas?nda tak?ma geldi o sene Avrupa Ligini ald?lar. 2012-2013 senesi Real Madrid'i finalde eleyip Kral kupas?n? ald?lar ki onlar?n Kral kupas? bizim T?rkiye kupas? gibi ?ylesine bir kupa de?il,ge?en sene ?ampiyon olup,Cl finalinde uzatmalarda Real'e kaybettiler. ?imdi bu kadar ba?ar?l? olmu? bir hocay? g?nderip yerine kimi getirecekler? Birisi de bir zahmet Bilic'in geli?imini yazs?n geldi?inden beri ne kadar ilerlemi?iz,iki senedir ne yapm???
Yorum Yap
-
Hakemler bu y?l Gs'yi fena halde kay?rd? ona ben de kat?l?yorum ama Gs'ye can veren i?erideki ma?ta yine Bilic. Gelenin ge?enin d?rtledi?i tak?ma koca ilk yar?y? hi? etti. Hamzan?n ligin ilk alt? tak?m?ndan bizim ma? d???nda galibiyeti yok. Zaten iki senedir adamlar Bilic'e ne kadar te?ekk?r etse az,adamlar? batmaktan kurtard?kAslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhakemler ?n?n? kesmis, tek suc hakemlerin ?le diyorlarAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDiego Simeone 2011-2012 sezonu ortas?nda tak?ma geldi o sene Avrupa Ligini ald?lar. 2012-2013 senesi Real Madrid'i finalde eleyip Kral kupas?n? ald?lar ki onlar?n Kral kupas? bizim T?rkiye kupas? gibi ?ylesine bir kupa de?il,ge?en sene ?ampiyon olup,Cl finalinde uzatmalarda Real'e kaybettiler. ?imdi bu kadar ba?ar?l? olmu? bir hocay? g?nderip yerine kimi getirecekler? Birisi de bir zahmet Bilic'in geli?imini yazs?n geldi?inden beri ne kadar ilerlemi?iz,iki senedir ne yapm???
Yorum Yap
-
akhisar macindan sonra nasil yikildimi bir ben bilirim bide allah biliyorAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLami cimi yok yar?n o stadda ?ampiyonluk kutlayabilirdik.
Yorum Yap
-
Yar?n ?ampiyonluk maci olacakti.. T?rk futbol tarihinin en b?y?k derbisi olabilirdi.. T?rkiye de hayat duracakti... neyse... bak?yorum da 2 sezondur 3 c?, tek derbi kazanamayan, pektemek ve Olcay gibi adamlarla bizi kanser eden Bilic hala kals?n deniyor... gitmelidir yerine ?st seviye hoca gelmesi ?art o?lu ?art.. yeni stad da 3 cu olmak istiyorsak Bilicle devam..
Yorum Yap
-
Abi sezonun geneli, derbiler falan gram umurumda de?il yemin ederim bak.Aslı Murat Eren Kardo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKutay dellendin en sonunda hakl? olarak. Sen b?yle yorumlar yapmazd?n.
Ama bir teknik direkt?r her ma? Tolgay'? ??kart?p orta sahay? rakibe kapt?r?p ma?? veriyorsa verece?i ?okta fazla bir ?ey kalmam?? demektir benim ad?ma,
G?z g?re g?re yap?lan ?ey benim nazar?mda hata de?ildir, olmaktan ??km??t?r.
Antep ve Akhisar'? yensen i? bitiyor, derbiyi falan ge?tim ben k?meye oynayanlar? yen bitir i?i.
Yorum Yap
-
Bu saatten sonra kalsada hayr? dokunmaz hee dokunmuyordu zaten kendileri winner hoca de?il bu senede g?rd?kAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n ki ma? her ne kadar bizim i?in hava civa olsa da Bilic'in gelece?ini y?ksek oranda etkileyecek diye d???n?yorum.
Kaybedersek bence de gidebilir.
Yorum Yap
Yorum Yap