Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Real Madrid ile Barcelona'n?n ba??na Arap ?smail ile Hamza'm? var?Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteratletico Madrid 3. oldu simeone k?t? hoca m?Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSonu? ne G?kay sonu? ?
Yorum Yap
-
gasaray-barcelonaAslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteratletico Madrid 3. oldu simeone k?t? hoca m?Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSonu? ne G?kay sonu? ?
fenevde- real madrid oluyor bu durumda ?lemi?
Yorum Yap
-
aynen ?yle oluyorAslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergasaray-barcelonaAslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteratletico Madrid 3. oldu simeone k?t? hoca m?Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSonu? ne G?kay sonu? ?
Yorum Yap
-
Senin mant???nda olanlar?n zaten 3. olmakla ilgili herhangi bir s?k?nt?s? yoktur,Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraynen ?yle oluyorAslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergasaray-barcelonaAslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteratletico Madrid 3. oldu simeone k?t? hoca m?Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSonu? ne G?kay sonu? ?
Simeone ge?en sezon ?ampiyon oldu bu arada.
Yorum Yap
-
vay annam vay zaten tarftar kabulenir olmus 3 c?lg?, basimizdaki hoca niye tir tir titremesin derbilerdeAslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraynen ?yle oluyorAslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergasaray-barcelonaAslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteratletico Madrid 3. oldu simeone k?t? hoca m?Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSonu? ne G?kay sonu? ?
biz bosuna kizmayalim iki b?y?k yaratiyorlar diye
Yorum Yap
-
?n?allah.Aslı Caner Balkaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic giderse benim tahminim %90 ?enol G?ne? gelicek
Yorum Yap
-
seneye bu zamanlarda ?enol g?ne? giderse y?zde 90 sergen gelecek yaz?s?na da s?r?tarak in?allah yazars?n sen kesinAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?n?allah.Aslı Caner Balkaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic giderse benim tahminim %90 ?enol G?ne? gelicek.gif)
Yorum Yap
-
Sana m? soracam neyi yaz?p neyi yazmayaca?? m? ?Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterseneye bu zamanlarda ?enol g?ne? giderse y?zde 90 sergen gelecek yaz?s?na da s?r?tarak in?allah yazars?n sen kesinAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?n?allah.Aslı Caner Balkaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic giderse benim tahminim %90 ?enol G?ne? gelicek.gif)
Daha ?nce sordu?um soruya cevap verememi?ken hi? demogoji yapma bence.
Yorum Yap
-
gecen sene ayni bu sezon oldu gibi ikinciligi dolosiyla direk sampiyonlar ligine katilimi kaybetmistik ve 3c? bitirmistik, simdiki gibi bilice kizildimi? gitsin diyenler oldumu?Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterseneye bu zamanlarda ?enol g?ne? giderse y?zde 90 sergen gelecek yaz?s?na da s?r?tarak in?allah yazars?n sen kesinAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?n?allah.Aslı Caner Balkaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic giderse benim tahminim %90 ?enol G?ne? gelicek.gif)
Yorum Yap
-
Bilic'le devam edilmesi gerekti?i konusunda hem fikirdik abi yani 1 sezonda as?p kesme durumu olmad?,sana kat?l?yorum.Ben yine 1-2 teknik adam onlarda Lucescu ve ?enol G?ne? ' in gelebilme ihtimaline kar??n Bili? gitsin diyorum.He bu isimler gelmeyecekse yahut ger?ek Be?ikta?l?lar masal?yla yine yine R?za ?al?mbay,Mehmet ?zdilek'lere kalacaksak Bilic'in arkas?nday?m.Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergecen sene ayni bu sezon oldu gibi ikinciligi dolosiyla direk sampiyonlar ligine katilimi kaybetmistik ve 3c? bitirmistik, simdiki gibi bilice kizildimi? gitsin diyenler oldumu?Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterseneye bu zamanlarda ?enol g?ne? giderse y?zde 90 sergen gelecek yaz?s?na da s?r?tarak in?allah yazars?n sen kesinAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?n?allah.Aslı Caner Balkaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic giderse benim tahminim %90 ?enol G?ne? gelicek.gif)
Yorum Yap
Yorum Yap