10 y?l dur Hocam yan?nday?z ne olursa olsun.Ba?ar? devaml?l?k ile gelir.Ba?ar?s?z olunursa y?netim gider Bili? kal?r...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Bu?rahan. Bazen ger?ekten Troll oldu?unu d???n?yorum karde?im. Kusura bakma.Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Bilic'in Sa? Bek i?in 10 numarada ?srar etti?i kadar ?srar etti?ini d???nm?yorum.?nemli olan 10 numara idi bana g?re Bilic i?in.Sa? bek i?in d???nd??? ba?ka planlar olabilir.
Yorum Yap
-
s?perrrAslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlaven Bili? pazartesi ak?am? saat 21:00'de ntvspor'da g?ntekin onay ve ali ece'ye konuk olacak
Yorum Yap
-
Tak?mda bir tane orjinal sa? bek yok ne plan??Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Bilic'in Sa? Bek i?in 10 numarada ?srar etti?i kadar ?srar etti?ini d???nm?yorum.?nemli olan 10 numara idi bana g?re Bilic i?in.Sa? bek i?in d???nd??? ba?ka planlar olabilir.
Yorum Yap
-
Serdar Kurtulus orjinal bi sag bektir. Ha keske o bolgenin ozelliklerine sahip olsaydiAslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTak?mda bir tane orjinal sa? bek yok ne plan??Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Bilic'in Sa? Bek i?in 10 numarada ?srar etti?i kadar ?srar etti?ini d???nm?yorum.?nemli olan 10 numara idi bana g?re Bilic i?in.Sa? bek i?in d???nd??? ba?ka planlar olabilir.
hizi da cabuklugu da yok adamin. Ayak ici iyi top teknigi ve sakinligi iyi ama bekte aranilan oncelikli ozellikleri maalesef iyi degil.
Yorum Yap
-
Vodafone Arena'n?n a??l???n? g?rmeden giderse bu adam, ben de ?l?rsem g?z?m a??k giderim.Aslı Ayhan.Aytac tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVodafone Arena'da kupa kald?rmadan seni g?ndereni affetmem.
Daima yan?nday?z Hocam.
En az 2 sene bizimle olmal?, bu sene ?ampiyonluk ve avrupa'da ba?ar? bekliyoruz hocamdan.
Yorum Yap
-
Bana tak?m savunmam?z biraz daha oturmu? gibi geldi.Aslı Omer Mizrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen oyun yap?m?zda bir de?i?iklik g?rmedim. Ge?en seneye g?re tek fark Ba...?? saha ma?lar?nda 10 ki?i g?m?len tak?mlara kar?? ?ok s?k?nt? ya?ad?k ge?en y?l.bir ton beraberlik ald?k.Rize ma?? bu a??dan iyi bir s?nav olacak.
Bi de daha iyi pasla??yoruz.
Yorum Yap
-
??k?? noktas? sa? bek evet ama en son kale arkas?ndan izlemi?tim, pozisyon bilgisi bence ?ok zay?f. Duraca?? yeri hi? beceremiyor ve h?zl? oyuncular kar??s?nda maymun oluyor. Maalesef bu sezon oynarsa bizi ?ok ?zer yineAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSerdar Kurtulus orjinal bi sag bektir. Ha keske o bolgenin ozelliklerine sahip olsaydiAslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTak?mda bir tane orjinal sa? bek yok ne plan??Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Bilic'in Sa? Bek i?in 10 numarada ?srar etti?i kadar ?srar etti?ini d???nm?yorum.?nemli olan 10 numara idi bana g?re Bilic i?in.Sa? bek i?in d???nd??? ba?ka planlar olabilir.
hizi da cabuklugu da yok adamin. Ayak ici iyi top teknigi ve sakinligi iyi ama bekte aranilan oncelikli ozellikleri maalesef iyi degil.
Yorum Yap
-
Serdar orjinal bir sa? bek de?ildir, hi? bir zamanda olmad? bize gelene kadar, ortasaha oyuncusuydu.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSerdar Kurtulus orjinal bi sag bektir. Ha keske o bolgenin ozelliklerine sahip olsaydiAslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTak?mda bir tane orjinal sa? bek yok ne plan??Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Bilic'in Sa? Bek i?in 10 numarada ?srar etti?i kadar ?srar etti?ini d???nm?yorum.?nemli olan 10 numara idi bana g?re Bilic i?in.Sa? bek i?in d???nd??? ba?ka planlar olabilir.
Yorum Yap
Yorum Yap