10 y?l dur Hocam yan?nday?z ne olursa olsun.Ba?ar? devaml?l?k ile gelir.Ba?ar?s?z olunursa y?netim gider Bili? kal?r...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Bilic'in Sa? Bek i?in 10 numarada ?srar etti?i kadar ?srar etti?ini d???nm?yorum.?nemli olan 10 numara idi bana g?re Bilic i?in.Sa? bek i?in d???nd??? ba?ka planlar olabilir.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlaven Bili? pazartesi ak?am? saat 21:00'de ntvspor'da g?ntekin onay ve ali ece'ye konuk olacak
Yorum Yap
-
Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Bilic'in Sa? Bek i?in 10 numarada ?srar etti?i kadar ?srar etti?ini d???nm?yorum.?nemli olan 10 numara idi bana g?re Bilic i?in.Sa? bek i?in d???nd??? ba?ka planlar olabilir.
Yorum Yap
-
Aslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Bilic'in Sa? Bek i?in 10 numarada ?srar etti?i kadar ?srar etti?ini d???nm?yorum.?nemli olan 10 numara idi bana g?re Bilic i?in.Sa? bek i?in d???nd??? ba?ka planlar olabilir.
Yorum Yap
-
Aslı Ayhan.Aytac tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVodafone Arena'da kupa kald?rmadan seni g?ndereni affetmem.
Daima yan?nday?z Hocam.
En az 2 sene bizimle olmal?, bu sene ?ampiyonluk ve avrupa'da ba?ar? bekliyoruz hocamdan.
Yorum Yap
-
Aslı Omer Mizrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen oyun yap?m?zda bir de?i?iklik g?rmedim. Ge?en seneye g?re tek fark Ba...?? saha ma?lar?nda 10 ki?i g?m?len tak?mlara kar?? ?ok s?k?nt? ya?ad?k ge?en y?l.bir ton beraberlik ald?k.Rize ma?? bu a??dan iyi bir s?nav olacak.
Bi de daha iyi pasla??yoruz.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Bilic'in Sa? Bek i?in 10 numarada ?srar etti?i kadar ?srar etti?ini d???nm?yorum.?nemli olan 10 numara idi bana g?re Bilic i?in.Sa? bek i?in d???nd??? ba?ka planlar olabilir.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Bilic'in Sa? Bek i?in 10 numarada ?srar etti?i kadar ?srar etti?ini d???nm?yorum.?nemli olan 10 numara idi bana g?re Bilic i?in.Sa? bek i?in d???nd??? ba?ka planlar olabilir.
Yorum Yap
Yorum Yap