Ayrica su olcay konusunda verdigin m?cadeleyi israri kerim icin versen ve mustafa icin verdigin cabayi cenk icin versen g?zel olurdu
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Emir Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGiden Bilič de?il de sanki gelece?e dair umutlar gitmi? gibi bir his var i?imde.Sanki Biličin gitmesi bi?ey de?i?tirmeyecekmi? gibime geliyor
(ironi degildir)
1-BESIKTASIM sampiyon olamiyorsa hoca basarisizdir kesinlikle g?nderilmelidir...(katiliyorum)
2-son sampiyonluktan beri yillardir geriye gittik onca transferlere ragmen ve yillar sonra 2 adim ileri gitmisken tekrar 3 adim geri gitmek korkutuyor(b?yle d?s?nenleride anliyorum ve hak veriyorum)
Yorum Yap
-
Fikret orman ba?l???nada yazd?m. Hoca de?i?tirmek bizim gaz?m?z? almaktan ba?ka bir i?e yaramaz. Gelmeyelim art?k bu oyunlara, yemeyelim art?k bu taktikleri... Demir?renin yolundan giden, ba?? s?k??t?m? hoca de?i?ikli?ine giden defalarca kand?r?ld???m?z taktikleri yemeyelim art?k. Bili? zaten gitti, gitseydi gitmeseydi kavgas?n?n bir anlam? yok. As?l ?nemli olan? ger?ekleri g?relim.
Bug?n Haluk Ulusoyun ikinci golde nas?l kudurmu? gibi sevindi?ini g?rd?n?z m? z?playarak... Bizim gen?li?imiz bunlar?n federasyon ba?kanl???nda ge?ti. Mehmet A?ar, fatih terim, haluk ulusoy ??geninde ge?ti.
?ok a??k ve net s?yl?yorum. Bunun fikret orman muhalefetiyle filan ilgisi yok. G??l? bir y?netim gelmedik?e, ?ampiyon olmam?z imkans?za yak?n. Adam gibi ?at?r ?at?r sava?acak, hakk?n yendi?inde susmayacak, s?ke s?ke d?ve d?ve ?ampiyonlu?u alacak y?netimden ba?ka ?are yok. Bununda g??s?z ve kendi ??hretine ??hret mal?na mal katmak isteyen, yolunda fikret ormanla olmayaca?? ?ok a??k ve net.
?ampiyon olmak istiyorsan g??l? bir y?netim ?art bu kadar basit...
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu sene butun camia sinifta kaldi. Tek suclunun Bilic olmasi cok enteresan ama. Neyse gonderdik ya sonucta seneye sampiyon oluruz artik. Bilic bugun cok dogru isler yapti ama yine de olmadi yapacak bir sey yok. Hos kazansak bu duruma uzulen bile olacakti ya Bilic kalirsa diye endiselenecekti millet ama merak etmeyin adam zaten her seyin farkinda kendini basarisiz ilan etti ve gitti. Yonetimin basarisizligi hocaya yuklemesini cok guzel yedi yine taraftar. Tebrikler. Ikinci yd vakasi geliyor hadi hayirli olsun.
Necip neden ilk 11 ba?lad? ve neden 90 dakika sahada kald??
Opare, Serdar'?n yar?s? kadar oynamay?p tonla hata yaparken neden Serdar ??kt? Opare girdi? (Atiba sola da ge?ebilirdi pekala)
?leride d?nen toplar?n t?m?n? toplayan Tolgay, aya?a pas yapan Tolgay (ilk yar?da 33 pasta 32 isabet sa?lam??t?, 2. yar? istatistiklerini bilmiyorum) oyundan ??karken bu tak?mda neden var oldu?unu anlamad???m?z Pektemek neden oyuna girdi?
Madem risk alacaks?n, ??kar sol bek ??kar, necip'i ??kar, hatta git at?n?'? ??kar. Neden en verimli 2-3 oyuncudan biri olan Tolgay?
?leride art?k doldur bo?alta ge?ip, ceza sahas?nda kalabal?kla?man gerekirken hala ve inatla Ba ??kar?p Cenk neden girer?
Ba iyi oynamad? kabul ama kalm?? 10 dakika m? neyse. B?rak dursun ceza alan?nda. Neden ??kar?yorsun.
Yorum Yap
-
Aslı Omer Cubuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Omer Cubuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u adam? nolursunuz co?kuyla, hak etti?i bi?imde u?urlayal?m.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Bilgekagan Agaoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbize disiplin abidesi bir hoca gerek. Idmanlar? a??r, oyunculara k?k s?kt?recek bir hoca.
Yorum Yap
-
Aslı Emir Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
bilic giderse muhakkak ?ampiyon oluruz diye bir?ey yok kesinlikle ama bilic gelece?e dair ne umut verdi size ? 0 ba?ar? 0 kupa.arkas?ndan a?lanacak biri kesinlikle diil.
1-BESIKTASIM sampiyon olamiyorsa hoca basarisizdir kesinlikle g?nderilmelidir...(katiliyorum)
2-son sampiyonluktan beri yillardir geriye gittik onca transferlere ragmen ve yillar sonra 2 adim ileri gitmisken tekrar 3 adim geri gitmek korkutuyor(b?yle d?s?nenleride anliyorum ve hak veriyorum)
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCok iyi bir insansin ama iyi bir hoca degilsin.. Yolun acik olsun g?zel y?rekli adam
Yorum Yap
-
Aslı Emir Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
bilic giderse muhakkak ?ampiyon oluruz diye bir?ey yok kesinlikle ama bilic gelece?e dair ne umut verdi size ? 0 ba?ar? 0 kupa.arkas?ndan a?lanacak biri kesinlikle diil.
ayn?s?n? bende diyorum.. bili? gidince i?imdeki umutlar gidecekmi? gibi..
ben son 2 sezondur inand?m ?ampiyonlu?a ne olursa olsun..
adam stads?z bu kahpe ligte elindeki malzeme ile bence en iyisini yapt?.. hatalar? varm?d?r vard?r.
be?ikta??n neredeyse son 10 sezonu ??pe at?lm??..
vars?n 1 sezonda daha at?ls?n.. (yeni stad ile )
belki bu sefer ?ok?a kazan?r?z..
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Zeybek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu sene butun camia sinifta kaldi. Tek suclunun Bilic olmasi cok enteresan ama. Neyse gonderdik ya sonucta seneye sampiyon oluruz artik. Bilic bugun cok dogru isler yapti ama yine de olmadi yapacak bir sey yok. Hos kazansak bu duruma uzulen bile olacakti ya Bilic kalirsa diye endiselenecekti millet ama merak etmeyin adam zaten her seyin farkinda kendini basarisiz ilan etti ve gitti. Yonetimin basarisizligi hocaya yuklemesini cok guzel yedi yine taraftar. Tebrikler. Ikinci yd vakasi geliyor hadi hayirli olsun.
Necip neden ilk 11 ba?lad? ve neden 90 dakika sahada kald??
Opare, Serdar'?n yar?s? kadar oynamay?p tonla hata yaparken neden Serdar ??kt? Opare girdi? (Atiba sola da ge?ebilirdi pekala)
?leride d?nen toplar?n t?m?n? toplayan Tolgay, aya?a pas yapan Tolgay (ilk yar?da 33 pasta 32 isabet sa?lam??t?, 2. yar? istatistiklerini bilmiyorum) oyundan ??karken bu tak?mda neden var oldu?unu anlamad???m?z Pektemek neden oyuna girdi?
Madem risk alacaks?n, ??kar sol bek ??kar, necip'i ??kar, hatta git at?n?'? ??kar. Neden en verimli 2-3 oyuncudan biri olan Tolgay?
?leride art?k doldur bo?alta ge?ip, ceza sahas?nda kalabal?kla?man gerekirken hala ve inatla Ba ??kar?p Cenk neden girer?
Ba iyi oynamad? kabul ama kalm?? 10 dakika m? neyse. B?rak dursun ceza alan?nda. Neden ??kar?yorsun.
Yorum Yap
-
Hepimizin i?inde bir burukluk var ancak kendi d??en a?lamaz hocam.. Gitmen konusunda de?il ama adaletsiz forma da??tman konusunda taraftar hem fikir.. Verdi?in sosyalist deme?ler ve hayat felsefenle uyu?mayan bu adaletsizlik senin sonunu getirdi fark?nda de?ilsin. Olcay, Pektemek ve Necip senin ?ocu?unsa Kerim ve Cenk Tosun'da taraftar?n ?ocu?udur.. Teknik, taktik ba?ka hi?bir konuya de?inmeyece?im.. Bu tak?ma ilk g?n ki kadar yak???yosun lakin olmuyor.. M?thi? duygularla ba?lad?k, hayal k?r?kl???yla bitiriyoruz.. Yolun a??k olsun..
Yorum Yap
Yorum Yap