Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Valla ba?kan bey bug?n Genel kurulda s?yledi, caymazsa s?z?nden yak?n gelecekte se?im varAslı ?brahim ?n?z? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?yle bir ?ey olursa 3 senemiz daha ??p olur.Aslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nce ola?an?st? se?im var, y?netim se?ilecek, ?enol G?ne? bekleyecek mi acaba se?im sonucunu, Allah sonumuzu hay?r etsin
Yorum Yap
-
Abi "haftaya" olay?na d?ner in?allah.Aslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla ba?kan bey bug?n Genel kurulda s?yledi, caymazsa s?z?nden yak?n gelecekte se?im varAslı ?brahim ?n?z? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?yle bir ?ey olursa 3 senemiz daha ??p olur.Aslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nce ola?an?st? se?im var, y?netim se?ilecek, ?enol G?ne? bekleyecek mi acaba se?im sonucunu, Allah sonumuzu hay?r etsin
Ola?an?st? olursa sorgusuz sualsiz kazan?r.
Yorum Yap
-
?n?m?z yaz art?k herg?n birini yazarlar...Aslı Erhan Bicer tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Ligin en ba?ar?l? antren?r? kadrosuna bak?yorum ve yapt?klar?na bu ?ans? hakediyor benceAslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraslinda aklimdan gecmiyor deil ama b?y?k takim baskisi kaldirirmi tek soru isareti bu bendeAslı Selcuk Aktas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD???ncenizi merak ediyorum ama oyun stilimize en uygun olan? Abdullah Avc? diye d???n?yorum.
Golc?s? Semih yav
Yorum Yap
-
sanki icindeki umudu aliyorlarmis gibi mi....?Aslı Emir Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGiden Bili? de?il de sanki gelece?e dair umutlar gitmi? gibi bir his var i?imde.Sanki Bili?in gitmesi bi?ey de?i?tirmeyecekmi? gibime geliyor
(ironi degildir)
Yorum Yap
-
bilic giderse muhakkak ?ampiyon oluruz diye bir?ey yok kesinlikle ama bilic gelece?e dair ne umut verdi size ? 0 ba?ar? 0 kupa.arkas?ndan a?lanacak biri kesinlikle diil.Aslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersanki icindeki umudu aliyorlarmis gibi mi....?Aslı Emir Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGiden Bili? de?il de sanki gelece?e dair umutlar gitmi? gibi bir his var i?imde.Sanki Bili?in gitmesi bi?ey de?i?tirmeyecekmi? gibime geliyor
(ironi degildir)
Yorum Yap
-
valla ben her g?r?s?de anlayisla karsiliyorum....Aslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbilic giderse muhakkak ?ampiyon oluruz diye bir?ey yok kesinlikle ama bilic gelece?e dair ne umut verdi size ? 0 ba?ar? 0 kupa.arkas?ndan a?lanacak biri kesinlikle diil.Aslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersanki icindeki umudu aliyorlarmis gibi mi....?Aslı Emir Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGiden Bili? de?il de sanki gelece?e dair umutlar gitmi? gibi bir his var i?imde.Sanki Bili?in gitmesi bi?ey de?i?tirmeyecekmi? gibime geliyor
(ironi degildir)
1-BESIKTASIM sampiyon olamiyorsa hoca basarisizdir kesinlikle g?nderilmelidir...(katiliyorum)
2-son sampiyonluktan beri yillardir geriye gittik onca transferlere ragmen ve yillar sonra 2 adim ileri gitmisken tekrar 3 adim geri gitmek korkutuyor(b?yle d?s?nenleride anliyorum ve hak veriyorum)
Yorum Yap
Yorum Yap