Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı ?brahim ?n?z? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nce ola?an?st? se?im var, y?netim se?ilecek, ?enol G?ne? bekleyecek mi acaba se?im sonucunu, Allah sonumuzu hay?r etsin
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?brahim ?n?z? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nce ola?an?st? se?im var, y?netim se?ilecek, ?enol G?ne? bekleyecek mi acaba se?im sonucunu, Allah sonumuzu hay?r etsin
Ola?an?st? olursa sorgusuz sualsiz kazan?r.
Yorum Yap
-
Aslı Erhan Bicer tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Selcuk Aktas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD???ncenizi merak ediyorum ama oyun stilimize en uygun olan? Abdullah Avc? diye d???n?yorum.
Golc?s? Semih yav
Yorum Yap
-
Aslı Emir Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGiden Bili? de?il de sanki gelece?e dair umutlar gitmi? gibi bir his var i?imde.Sanki Bili?in gitmesi bi?ey de?i?tirmeyecekmi? gibime geliyor
(ironi degildir)
Yorum Yap
-
Aslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Emir Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGiden Bili? de?il de sanki gelece?e dair umutlar gitmi? gibi bir his var i?imde.Sanki Bili?in gitmesi bi?ey de?i?tirmeyecekmi? gibime geliyor
(ironi degildir)
Yorum Yap
-
Aslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Emir Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGiden Bili? de?il de sanki gelece?e dair umutlar gitmi? gibi bir his var i?imde.Sanki Bili?in gitmesi bi?ey de?i?tirmeyecekmi? gibime geliyor
(ironi degildir)
1-BESIKTASIM sampiyon olamiyorsa hoca basarisizdir kesinlikle g?nderilmelidir...(katiliyorum)
2-son sampiyonluktan beri yillardir geriye gittik onca transferlere ragmen ve yillar sonra 2 adim ileri gitmisken tekrar 3 adim geri gitmek korkutuyor(b?yle d?s?nenleride anliyorum ve hak veriyorum)
Yorum Yap
Yorum Yap