Aslı Gokhan Tekin Koca tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
K?t? top oynatmad??? s?rece, sene sonu ligi hangi pozisyonda bitirirse bitirsin, Bilic'i g?ndertmeyelim.
Bu Adam, stad yokken, para yokken, sa? bek yokken 2 y?l tak?m?n ba??nda durdu, hemen hemen hi?bir ?eyden ?ikayet etmedi ve Arsenal gibi bi tak?m?n kar??s?nda, biz B?y???z, b?y?k oynar?z mesaj? verdi t?m d?nyaya.
L?tfen, sene sonu g?nderilmeye ?al???l?rsa bir kez taraftarl???m?z? g?sterelim de buna engel olal?m. (Tabi umut vermeyen, k?t?, rastgele bir futbol izlettirmezse ki ben izlettirmeyecek diye d???n?yor, umuyorum.)
Yorum Yap
-
kalite olarak yetersiz olmasina ragmen,goz gore gore eksik bolge birakmalarina ragmen ki bunu da yalaklariyla beraber sen istemissin gibi gostermeye calisanlar adina simdiden senden ozur dilerim hocam.Umarim uzun yillar daha iyi yoneticilerle calisirsin sendeki ve yaratmak istedigin takimdaki gelisim muazzam ins bu sekildede devam edersiniz..
Yorum Yap
-
Oyuncu de?i?iklikleri ve Olcay tak?nt?s? d???nda ba?ar?l? buluyorum.
Art?k geriye d??t???m?z ma?larda Necip'i alma hamlesi yerine, beklerden birini ??kar?p h?cum oyuncusu almay? denemesi laz?m.
80 den sonra zaten rakip kaleye y?k?lman gerek. Beklerin de iyi orta yapan adamlar olmad???na g?re koy Mustafa'y? Cenk'i Ba'y? ceza sahas? i?ine kar??t?rs?nlar oralar?.
Yorum Yap
-
Aslı M.Yener Kandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOyuncu de?i?iklikleri ve Olcay tak?nt?s? d???nda ba?ar?l? buluyorum.
Art?k geriye d??t???m?z ma?larda Necip'i alma hamlesi yerine, beklerden birini ??kar?p h?cum oyuncusu almay? denemesi laz?m.
80 den sonra zaten rakip kaleye y?k?lman gerek. Beklerin de iyi orta yapan adamlar olmad???na g?re koy Mustafa'y? Cenk'i Ba'y? ceza sahas? i?ine kar??t?rs?nlar oralar?.
?nder ?zen bunu her f?rsatta dile getirdi, hatta d?n kat?ld??? programda da...
Yani kanatta oynayan oyun kurucu, ama illa ki sol kanada.
Bilic yokluktan Olcay'? oynat?yor, bunun fark?na varal?m.
Kerim'i haz?r de?ilken ?n?m?ze at?p ?ocu?u bitirmek de istemiyor.
Sosa formunu bulunca Olcay'? kul?beden ba?ka bir yerde g?rmeyece?iz.
Yede?i de Kerim olacak, yaz?n bir kenara
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Tekin Koca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı M.Yener Kandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOyuncu de?i?iklikleri ve Olcay tak?nt?s? d???nda ba?ar?l? buluyorum.
?nder ?zen bunu her f?rsatta dile getirdi, hatta d?n kat?ld??? programda da...
Yani kanatta oynayan oyun kurucu, ama illa ki sol kanada.
Bilic yokluktan Olcay'? oynat?yor, bunun fark?na varal?m.
Kerim'i haz?r de?ilken ?n?m?ze at?p ?ocu?u bitirmek de istemiyor.
Sosa formunu bulunca Olcay'? kul?beden ba?ka bir yerde g?rmeyece?iz.
Yede?i de Kerim olacak, yaz?n bir kenara
Formda bir Olcay da iyi bir hamle oyuncusu olabilir. Hele de 50 k?s?r ma? yapaca??m?z bir sezonda.
Yorum Yap
-
Aslı Necmettin Firat Ozkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir ka? tane gen? oyuncuyu yava? yava? ?s?tarak rotasyona dahil etmesi gerekti?ini d???n?yorum. Elimizdeki kadro say?sal olarak yetersiz bunun sakatl??? var cezas? var yorgunlu?u var.. devaml? onu oraya ?ek bunun yerini de?i?tir yaparak i?i y?r?tmesi ?ok zor.
Yorum Yap
-
Aslı Feyyaz Kurtuldu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Necmettin Firat Ozkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir ka? tane gen? oyuncuyu yava? yava? ?s?tarak rotasyona dahil etmesi gerekti?ini d???n?yorum. Elimizdeki kadro say?sal olarak yetersiz bunun sakatl??? var cezas? var yorgunlu?u var.. devaml? onu oraya ?ek bunun yerini de?i?tir yaparak i?i y?r?tmesi ?ok zor.
Hakkaten ka? ya??nda bu ?ocuk
ST25i cihaz?mdan Tapatalk 2 ile g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap