?enol G?ne? ?u an anl?k ba?ar? i?in en uygun T?rk isim mevcut kadroyu d???n?rsek. Yabanc? hoca gelecekse hem ba?ar?l?, hem kul?b?n mevcut ?artlar?na uyacak, hem de ilk sezonunda ?ampiyonlu?a ko?acak bir hoca bulmak zor maalesef.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berk G?lay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol hocaya kar?? niye ?n yarg?l?s?n?z anlam?yorum. Adam trabzonda 80 k?s?r puan toplam??. Biz en son ne zaman 80 puan toplad?k ben hi? hat?rlam?yorum. Bursan?n ma?lar?n? izliyorum adamlar ?ahane futbol oynuyor. Feneri sara?o?lunda 3-0 yenmesi gerekiyorken 3-0 yeniyor. Finale ??k?yor. E yeteneksiz Burak Y?lmaz. Sel?uk inan . Tolga zengin onur k?vrak volkan ?en ozan tufan hepsini bu adam ??kard?. Biz de tam olarak potansiyeli ?ok y?ksek bir tak?m?z. Kerim Frei yi O?uzhan? Pedroyu Milosevici G?nay g?ven? i at?n? nukan ? en iyi ?ekilde oynataca??na eminim. Ne bu ?enol g?ne? d??manl??? ?
Hatta az daha kasarsam Adnan Aybaba'ya bile tav olabilirim.
Yorum Yap
-
Aslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tun? Ye?illi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tun? Ye?illi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYeni hocam?z mustafa Denizli hay?rl? olsun
Yorum Yap
-
Avrupa'dan hi?bir kaliteli hoca gelmez. ?stedi?i kurguya y?nelik oyuncular? alamayacaks?n. Transfer b?t?esi veremeyeceksin. Uefa taraf?ndan k?s?tland???n i?in... Ligi ?ok ?ok iyi bilen bir isim getirilmeli. En az?ndan maliyeti y?ksek olmaz. Bence tek aday ?enol G?ne?. Be?ikta?'?n y?k?n? kald?rabilecek ve tecr?beli bir tek ?enol hoca var. Onun d???ndakileri ne G?khan ipler ne di?erleri
Yorum Yap
-
Aslı Tardu Ercan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol G?ne? ?ok kritik finaller kaybetti. Luce gibi de?il. M?tevaz? kadrolarda iyi i?ler yapan ama sonunu getiremeyen bir hoca.
Yorum Yap
-
Aslı Umit Gulek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umit Gulek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Futbolcular aras?ndaki adaleti sa?layacak herhangi bir hoca yeterliydi. Bir de diyorki ''Snider kaliteli ayak, ?yle otuz gol? vard?r'' Sen ?nce kendi top?una g?ven.
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berk G?lay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol hocaya kar?? niye ?n yarg?l?s?n?z anlam?yorum. Adam trabzonda 80 k?s?r puan toplam??. Biz en son ne zaman 80 puan toplad?k ben hi? hat?rlam?yorum. Bursan?n ma?lar?n? izliyorum adamlar ?ahane futbol oynuyor. Feneri sara?o?lunda 3-0 yenmesi gerekiyorken 3-0 yeniyor. Finale ??k?yor. E yeteneksiz Burak Y?lmaz. Sel?uk inan . Tolga zengin onur k?vrak volkan ?en ozan tufan hepsini bu adam ??kard?. Biz de tam olarak potansiyeli ?ok y?ksek bir tak?m?z. Kerim Frei yi O?uzhan? Pedroyu Milosevici G?nay g?ven? i at?n? nukan ? en iyi ?ekilde oynataca??na eminim. Ne bu ?enol g?ne? d??manl??? ?
Yorum Yap
-
Aslı Okan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nol hoca geldi zaten.torey? sataca??z a.madride onun d???nda 1-2 sat?l?k 2-3 kiral?k oyuncu al?r?z fazlas?n? kimse beklemesin
Yorum Yap
-
Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nol hoca geldi zaten.torey? sataca??z a.madride onun d???nda 1-2 sat?l?k 2-3 kiral?k oyuncu al?r?z fazlas?n? kimse beklemesin
Yorum Yap
-
?sterdim ki Bilic ?ok ba?ar?l? olsun. Ama olmuyorsa yapacak bir ?ey yok. ?nad?ndan vazge?memesi bu kadar tepki olu?mas?na neden oldu. Resmen intihar etti..
?st d?zey bir yabanc? gelmeyecekse ?enol G?ne? en do?ru isim olur. M. Denizli, Allah rahmet eylesin Aragones gibi geliyor ?u an bana. ?steksiz, heyecans?z...
Yorum Yap
Yorum Yap