Bekleri hari? gayet iyi bir kadroyu hi? ettin...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Sercan Bayindir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sercan Bayindir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster74 te Tolgay'? ald? o dakikadan sonra tak?m aya??nda top tutamad?. Hala gitmi? Mustafa'y? oyuna sokuyor Cenk'i 2-0 dan sonra sokuyor. Allah?n? kitab?n? seven bir y?netim varsa ?u adam? yollas?n bu kadar acemi, futbol bilmez bir adam g?rmedim
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKimse ??k?pta bu tak?m Bilic'le buralara kadar geldi demesin. Ho? gelinen bir yer yok ya neyse.
Tam tersi bu tak?m Bilic'e ra?men buralara gelmi?tir. Do?ru kadro se?imi olunca arena'da nas?l oynad???m?z? herkes g?rd?.
Bilic el freni misali Tolgay'? oyundan ald? ve yine oyunu rakibe verdi. Bir hoca tak?m? sabote eder mi. Aha b?yle eder i?te.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKimse ??k?pta bu tak?m Bilic'le buralara kadar geldi demesin. Ho? gelinen bir yer yok ya neyse.
Tam tersi bu tak?m Bilic'e ra?men buralara gelmi?tir. Do?ru kadro se?imi olunca arena'da nas?l oynad???m?z? herkes g?rd?.
Bilic el freni misali Tolgay'? oyundan ald? ve yine oyunu rakibe verdi. Bir hoca tak?m? sabote eder mi. Aha b?yle eder i?te.
Ligin en iyi 3 yerli forvetinden biri bu adam. Biz 2-0 dan sonra laf olsun diye oyuna sokuyoruz bu ?ocu?u.
Yorum Yap
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCOK SUKUR ayrildigini soyledi ustu kapali oalrak bitti kararimi verdim yonetimde biliyor ama daha aciklamadik dedi!!
neden bu adam bu macta basimizda oldu anlamadim
Yorum Yap
Yorum Yap