ama istikrar beyler... l?tfen..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
cenk luis suarez de biz mi bilmiyoruz karde?im.Aslı Sercan Bayindir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster74 te Tolgay'? ald? o dakikadan sonra tak?m aya??nda top tutamad?. Hala gitmi? Mustafa'y? oyuna sokuyor Cenk'i 2-0 dan sonra sokuyor. Allah?n? kitab?n? seven bir y?netim varsa ?u adam? yollas?n bu kadar acemi, futbol bilmez bir adam g?rmedim
Yorum Yap
-
Mustafa Ronaldo da biz mi bilmiyoruz karde?im?Aslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenk luis suarez de biz mi bilmiyoruz karde?im.Aslı Sercan Bayindir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster74 te Tolgay'? ald? o dakikadan sonra tak?m aya??nda top tutamad?. Hala gitmi? Mustafa'y? oyuna sokuyor Cenk'i 2-0 dan sonra sokuyor. Allah?n? kitab?n? seven bir y?netim varsa ?u adam? yollas?n bu kadar acemi, futbol bilmez bir adam g?rmedim
Yorum Yap
-
yok yok Y?lmaz Vural'd?r o.Aslı Mustafa Caner Akbay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2 sene daha sabredersek Ferguson'a d?n???yormu?, olmad? Gordon'a.
Ferguson olsa duramazs?n.
Yorum Yap
-
Cenk'in Mustafa Pektemek'ten daha iyi golc? oldu?una hayat?m? ortaya koyar?m, adam her girdi?inde ma?lara etki etmi? sen bu adam? dalga ge?er gibi 2-0 dan sonra oyuna sokuyorsun.Aslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenk luis suarez de biz mi bilmiyoruz karde?im.Aslı Sercan Bayindir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster74 te Tolgay'? ald? o dakikadan sonra tak?m aya??nda top tutamad?. Hala gitmi? Mustafa'y? oyuna sokuyor Cenk'i 2-0 dan sonra sokuyor. Allah?n? kitab?n? seven bir y?netim varsa ?u adam? yollas?n bu kadar acemi, futbol bilmez bir adam g?rmedim
Yorum Yap
-
??karmas? orta sahay? kaybetmemize sebep oldu.. forvet i istersen 3 le 4 le orta sahadan destek gelmedi?i vakit gol atam?yorsun malesefki.. ortasahay? tutabilecek bir adam alsa orta sahay? kaybetmesek eyvallah, hakl?s?n 2 3 hamlede ?a??rd? kendini ama bu tolgay?n ??kmas? komple ortasahadan d??memize neden oldu, son 4 ma?t?r da malesef hep ayn? senaryoyu ya?ad?k,Aslı Ayberk Akbulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTolgay 5-10 dk oyundan d??meye ba?lam??t?, onun hatas?ndan gol? yiyorduk zaten. ??karmas? do?ruydu.Aslı Erdem Yal?zay tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertolgay ? ??kard?ktan sonra ortasahay? kaybettik 2. yi yedik fark?ndas?n?z de?il mi abiler ? bu adam? savunman?n manas? yok.. kime neyin inad?n? yap?yorsa anlamad?m gitti
Yorum Yap
-
Messi bir Necip degil ama bunu biliyoruz!Aslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMustafa Ronaldo da biz mi bilmiyoruz karde?im?Aslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenk luis suarez de biz mi bilmiyoruz karde?im.Aslı Sercan Bayindir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster74 te Tolgay'? ald? o dakikadan sonra tak?m aya??nda top tutamad?. Hala gitmi? Mustafa'y? oyuna sokuyor Cenk'i 2-0 dan sonra sokuyor. Allah?n? kitab?n? seven bir y?netim varsa ?u adam? yollas?n bu kadar acemi, futbol bilmez bir adam g?rmedim
Yorum Yap
-
Necip Mascherano Olcay Ronaldo Pektemek'te Di Maria zaten abi. Hatta ve hatta sezona yayarsak Tolga Neuer Ersan Puyol.Aslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenk luis suarez de biz mi bilmiyoruz karde?im.Aslı Sercan Bayindir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster74 te Tolgay'? ald? o dakikadan sonra tak?m aya??nda top tutamad?. Hala gitmi? Mustafa'y? oyuna sokuyor Cenk'i 2-0 dan sonra sokuyor. Allah?n? kitab?n? seven bir y?netim varsa ?u adam? yollas?n bu kadar acemi, futbol bilmez bir adam g?rmedim
Yorum Yap
Yorum Yap