ama istikrar beyler... l?tfen..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Sercan Bayindir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster74 te Tolgay'? ald? o dakikadan sonra tak?m aya??nda top tutamad?. Hala gitmi? Mustafa'y? oyuna sokuyor Cenk'i 2-0 dan sonra sokuyor. Allah?n? kitab?n? seven bir y?netim varsa ?u adam? yollas?n bu kadar acemi, futbol bilmez bir adam g?rmedim
Yorum Yap
-
Aslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sercan Bayindir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster74 te Tolgay'? ald? o dakikadan sonra tak?m aya??nda top tutamad?. Hala gitmi? Mustafa'y? oyuna sokuyor Cenk'i 2-0 dan sonra sokuyor. Allah?n? kitab?n? seven bir y?netim varsa ?u adam? yollas?n bu kadar acemi, futbol bilmez bir adam g?rmedim
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Caner Akbay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2 sene daha sabredersek Ferguson'a d?n???yormu?, olmad? Gordon'a.
Ferguson olsa duramazs?n.
Yorum Yap
-
Aslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sercan Bayindir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster74 te Tolgay'? ald? o dakikadan sonra tak?m aya??nda top tutamad?. Hala gitmi? Mustafa'y? oyuna sokuyor Cenk'i 2-0 dan sonra sokuyor. Allah?n? kitab?n? seven bir y?netim varsa ?u adam? yollas?n bu kadar acemi, futbol bilmez bir adam g?rmedim
Yorum Yap
-
Aslı Ayberk Akbulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdem Yal?zay tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertolgay ? ??kard?ktan sonra ortasahay? kaybettik 2. yi yedik fark?ndas?n?z de?il mi abiler ? bu adam? savunman?n manas? yok.. kime neyin inad?n? yap?yorsa anlamad?m gitti
Yorum Yap
-
Aslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sercan Bayindir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster74 te Tolgay'? ald? o dakikadan sonra tak?m aya??nda top tutamad?. Hala gitmi? Mustafa'y? oyuna sokuyor Cenk'i 2-0 dan sonra sokuyor. Allah?n? kitab?n? seven bir y?netim varsa ?u adam? yollas?n bu kadar acemi, futbol bilmez bir adam g?rmedim
Yorum Yap
-
Yorum Yap
Yorum Yap