Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Bili? gitse bile ?uan tak?m?n mali durumu ortada bili?den daha iyi bi teknik direkt?r gelmeyecek. Bence acele karar al?nmamal? 1 sene daha beklenmeli. ?u video da ayr?ca ayar oldum ne olursa olsun bu tak?m k?f?r? hakketmiyor son haftalarda ?ampiyonlu?u kaybetsek bile. En az?ndan derbiyi al?p ?u k?peklere ba??m?z? e?dirmesin.
Yorum Yap
-
Bu kadar k?f?r? hak etti?ini d???nm?yorum Bilic'in. Ge?ti?imiz ma?a kadar sezonun geneline yayd???m?zda en iyi oynayan tak?m bizdik. Ama gel g?r ki adaletini sevdi?imin futbolu ba?ka yerlerde kazan?l?yor. gs-gen?ler ma?? da barda?? ta??ran son damla oldu. Hakemlerin 3 hafta arka arkaya bizim ma?larda skora etki eden hatalar? var kimseden ??t yok. Gs desen federasyon, hakem ve kar??s?ndaki rakipler taraf?ndan kollan?yor. Nedeni de gayet a??k. Birilerinin renklilerdeki mali tablo k?t?ye giderse t?rk futbolu nolur korkusu. Bence Bilic'in d?nk? ??kard??? kadro ve oyun kurgusu gayet manidard?. Enteresand?r di?er renkli tak?m fenerde Mersin ma??nda kazanmaya niyetli de?il gibiydi. Bir yerden bir pislik mi ??kacakt?r nedir iki y?netimde kendi kabu?una ?ekilmi? gibi geldi bana. Bu gs Avrupadan ceza yiyecek ondan m?d?r bilemiyorum.
Gelelim gelecek sezona. Yerine gelen adam bizim evlad?m?z diye ?ifo Mehmet, Sergen (ne kadar evlad?m?z tart???l?r), R?za ?al?mbay falan gelecekse aman kals?n. T?rk olacaksa iki se?enek var uygun g?r?nen. ?lki Mustafa Denizli. Bizdeki son senesinde oynatt??? top hi? bir zaman akl?mdan ??km?yor Mustafa Denizli'nin kesinlikle istemiyorum ama ?ampiyonluk i?in bu adam T?rkiye ?artlar?n? biliyor. Di?eri de ?enol G?ne?. Oyun anlam?nda son senelerde gayet iyi. Ama i?in i?ine ?ampiyonluk girince Mustafa Denizli daha a??r bas?yor sanki.
Benim g?nl?m ise Bilic'in kalmas? ama y?netimin bir an evvel gitmesinden yan?nda. Bu seneki ?ampiyonlu?un gitme sebebi olarak sadece y?netimi g?r?yorum ben. Kald?klar? s?re boyunca da bir i? yapaca??m?za inanm?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Muhammed ??kr? Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu kadar k?f?r? hak etti?ini d???nm?yorum Bilic'in. Ge?ti?imiz ma?a kadar sezonun geneline yayd???m?zda en iyi oynayan tak?m bizdik. Ama gel g?r ki adaletini sevdi?imin futbolu ba?ka yerlerde kazan?l?yor. gs-gen?ler ma?? da barda?? ta??ran son damla oldu. Hakemlerin 3 hafta arka arkaya bizim ma?larda skora etki eden hatalar? var kimseden ??t yok. Gs desen federasyon, hakem ve kar??s?ndaki rakipler taraf?ndan kollan?yor. Nedeni de gayet a??k. Birilerinin renklilerdeki mali tablo k?t?ye giderse t?rk futbolu nolur korkusu. Bence Bilic'in d?nk? ??kard??? kadro ve oyun kurgusu gayet manidard?. Enteresand?r di?er renkli tak?m fenerde Mersin ma??nda kazanmaya niyetli de?il gibiydi. Bir yerden bir pislik mi ??kacakt?r nedir iki y?netimde kendi kabu?una ?ekilmi? gibi geldi bana. Bu gs Avrupadan ceza yiyecek ondan m?d?r bilemiyorum.
Gelelim gelecek sezona. Yerine gelen adam bizim evlad?m?z diye ?ifo Mehmet, Sergen (ne kadar evlad?m?z tart???l?r), R?za ?al?mbay falan gelecekse aman kals?n. T?rk olacaksa iki se?enek var uygun g?r?nen. ?lki Mustafa Denizli. Bizdeki son senesinde oynatt??? top hi? bir zaman akl?mdan ??km?yor Mustafa Denizli'nin kesinlikle istemiyorum ama ?ampiyonluk i?in bu adam T?rkiye ?artlar?n? biliyor. Di?eri de ?enol G?ne?. Oyun anlam?nda son senelerde gayet iyi. Ama i?in i?ine ?ampiyonluk girince Mustafa Denizli daha a??r bas?yor sanki.
Benim g?nl?m ise Bilic'in kalmas? ama y?netimin bir an evvel gitmesinden yan?nda. Bu seneki ?ampiyonlu?un gitme sebebi olarak sadece y?netimi g?r?yorum ben. Kald?klar? s?re boyunca da bir i? yapaca??m?za inanm?yorum.
Yorum Yap
Yorum Yap