Aslı O?uzhan ?eng?l tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Ben o ma?lar? yenmek i?in Bar?a olman laz?m demedim ama kapanan bir tak?m? a?mak i?in de alternatif yollar?n olmak zorunda. Senin ka? tane yolun var ? Ne beklerin d?zg?n, ne kanatlar?n formda, alternatiflerin bi ma?? kurtar?yosa 2 ma?? bat?rm?? adamlar, duran toplar?n keza tek bir oyuncuya odaklanm?? (Sivok, ki duran toptan gene gol att?k son haftalarda, pozisyon da bulduk atamad?k, bu kozumuzu da kulland?k yani oyuncular?n i?eri sokamad??? toplar var). Senin rakiplerin de bu tak?mlara kar?? zorland? bar?a olmana gerek olmasa bile bu adamlara gol atmak i?in Sneijder ile Sel?uk ile Melo ile Burak ile bile zorlanabiliyorsun.
Bu ?lkeye gelen o hocalar? ayn? senin ele?tirdi?in gibi ele?tirip g?nderenler de oldu biliyorsun ki. Lucescu nun da ayn? bu bahsetti?in ?ekilde tercih hatalar?, taktik hatalar? oldu, keza Tigana da yeri geldi defansif oyun i?in inan?lmaz radikal de?i?iklikler yapt?, Zico nun da inan?lmaz bir kadrosu vard? zaten onu saymak istemiyorum. Bence de bu hocalar ?ok iyiydi lakin onlar?n bile bask? alt?nda, stres alt?nda Bilic den ?ok daha rahat bask? ortamlar?nda bile bocalad?klar? g?r?ld? sizin bahsetti?iniz ?enol G?ne? de g?recek. Alternatif g?sterdi?iniz adam?n Bilic ten ne art?s? olacak da Bilic gitsin diye yeni maceralara at?l?yoruz ? Mesele bu. Mesele Bilic m?kemmel de?il. Alternatifleriniz d???nd?klerinizi yapmaya yetmeyecek, biz bo?una vakit kaybedece?iz. bunla u?ra?aca??mza kadrodaki eksikleri gidermeye u?ra?al?m diyoruz ?ok mu garip ? Sol a??kta Danny oldu mu, g?bekte Atiba yerine De jong oldu mu, stoperde Vlaar oldu mu hocan?n sahada sihirbazl?k yapmas?na gerek kalmaz. Belli basit hamlelerle, iyi bir motivasyonla ve sahadaki tecr?beli isimleriyle ma?lar? almas? gayet basit hale gelir. Bu ger?e?i g?rmezden gelip ne diye ne olaca?? belirsiz riskler almaya ?al???yoruz.
Bilic in de defans olarak ?ok sa?ma bir ekibi var bu arada.
Yorum Yap